Πάνος Καμμένος:Κάνουμε κάλεσμα για μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.


Απέναντι στους συγκυβερνώντες του χθεςκατάφερε αυτός ο άνεμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να γίνει ένα μεγάλο κύμαένα μεγάλο τσουνάμι  Και ουσιαστικά άλλαξε την μεταπολίτευση
Τα κόμματα του παρελθόντοςοι συγκυβερνήτεςδεν αποτελούν πλέον την πλειοψηφίαΑποτελούν μια μειοψηφία που στηρίχθηκε μόνο σε προεκλογικό χρήμα του ελληνικού λαούπου στηρίχθηκε μόνο σε
πλαστογραφίεςπου στηρίχθηκε μόνο σε επιθέσεις κάτω από τη μέσητην ώρα που εμείς δεν είχαμε τίποτα απ ‘όλα αυτά.  Είχαμε μόνο τους Έλληνες πολίτες.
Οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού που υπηρετούν τους τραπεζίτεςαποτελούν παρελθόνΑυτό που χρειάζεται είναι μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε σαφείςΈχουμε καταθέσει την πρόταση μαςτην κυβερνητική μας πρότασηΚαλούμε όλους να δουν τις προτάσεις τις οποίες έχουμε κάνει και αν τις αποδέχονται  να στηρίξουν την πρόταση των  Ανεξάρτητων Ελλήνων.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:Με τη Ν.Δ υπάρχει περιθώριο;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Εμείς ότι  λέμεισχύει για πάνταΤο ούτε νεκρός ισχύειΔεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογουςδεν  συνεργαζόμαστε με όργανα των τραπεζιτών.
ΕΡΩΤΗΣΗΜε το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί το κόμμα σας;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με το οποίο έχουμε μια κοινή θέση όσον αφορά τα  οικονομικά και σε ότι αφορά το επαχθές του χρέους
Διαφωνούμε κάθετα σε θέματα εθνικά θέματα που θα ‘ ρθούν τις επόμενες ημέρες όπως το θέμα το ΣκοπιανόΥπενθυμίζω ότι μέσα σε 15 μέρες έχουμε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το θέμα των Σκοπίων που τα φέρνουν με το όνομα ΜακεδονίαΔιαφωνούμαι επίσης πλήρως με το ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνοτουρκικάΌπως και στα θέματα της λαθρομετανάστευσης.
Εμείς θα ακολουθήσουμε την επιταγή του ΣυντάγματοςΟι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν ή να μην  ψηφίσουν ένα πρόγραμματο κυβερνητικό μας πρόγραμματην Εθνική μας Αντιπρότασηπου θα καταθέσουμε στο Κοινοβούλιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Εάν η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ σας πει να μετέχετε  για λόγους εθνικού συμφέροντος κπρόεδρε  θα το κάνετε;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Ποιο εθνικό ή ελληνικό συμφέρονΗ ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέρονταΟ κΣαμαράς και ο κΒενιζέλος παίρνουν εντολές από τον Σόϊμπλετον Φούχτερ και τον Ράϊχενμπαχ
Εμείς  δεν παίρνουμε από αυτούς εντολέςΕντολές  παίρνουμε από τον ελληνικό λαό.
Αυτοί αποτελούν παρελθόνΠρέπει να εγκαταλείψουν την πολιτική στην χώραΔεν είναι επιθυμητοί στην ΕλλάδαΟύτε αυτοίούτε τα αφεντικά τους.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Έχετε επικοινωνία με άλλους βουλευτές με άλλα κόμματαΈχετε ξεκινήσει κάποιες επικοινωνίες ήδημε τον  ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα:
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Είναι πάρα πολύ νωρίς να σας πωΣας λέων λοιπόν ότι αύριο το πρωί το σκηνικό θα είναι πολύ διαφορετικό.
ΉΔΗ υπάρχουν  βουλευτές οι οποίοι φαίνεται ότι εκλέγονται  και οι οποίοι έχουν διαφορετικές θέσεις  από αυτές των ηγετών τουςΟι ηγέτες τους  θα δούμε πώς θα παραμείνουν μέχρι αύριο το πρωί.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Είναι ανοιχτή η πόρτα δηλαδή;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Εμείς έχουμε συγκεκριμένη θέσηΌσοι θέλουν,να την ακολουθήσουνΤο Σύνταγμα είναι σαφέστατο και κάνουμε κάλεσμα για μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.
Κυβερνήσειςεπαναλαμβάνωειδικού σκοπού,  προκειμένου να παραδοθεί η εθνική κυριαρχία της χώραςτελείωσαν.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών κπρόεδρε θα συμφωνούσατε;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Τί κυβέρνηση τεχνοκρατώνΟι  κυβερνήσεις εκλέγονται από τον ελληνικό λαόΤους τεχνοκράτες τους διορίζουν οι τραπεζίτεςΟ ελληνικός λαός εκλέγει τους ηγέτες τουεκλέγει τους βουλευτές εκλέγει τις κυβερνήσεις τουΕυχαριστώ πολύ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια