Preview Bundesliga 1 : Μάχη επιβίωσης για Κολωνία


Προϊστορία: 21-23-37
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ  ΚΟΛΩΝΙΑ 3-0


ΚΟΛΩΝΙΑ: Χρειαζόταν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Φράιμπουργκ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να φύγει και πάλι ηττημένη, με το σκορ να φτάνει εύκολα στο 4-1. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 36’, ο Ποντόλσκι ισοφάρισε σε 1-1 στο 47’, αλλά η Φράιμπουργκ ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή της και πέτυχε άλλα τρία τέρματα (54’, 84’. 91’).
Χωρίς νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα αν θέλει να συμμετάσχει στα μπαράζ. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο δικό της ματς, αρκεί να χάσει η Χέρτα. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, έχοντας δεχτεί 71 γκολ σε 33 αγωνιστικές. Ο Ποντόλσκι αποχαιρέτησε ήδη την Κολωνία, αφού υπέγραψε με την Άρσεναλ, έναντι 13,5 εκατ. €. Εκτός οι αμυντικοί Αντρεζίνιο (7 συμμ.) και Σερένο (25 συμμ.), ο μέσος Τσιχί (10 συμμ./2 γκ.), και δύο μακροχρόνιοι χωρίς χρόνο συμμετοχής.


Εντός: 5-4-7
Γκολ: 19-25
Τελευταία 5: 0-2-3


ΜΠΑΓΕΡΝ: Μετά την επική πρόκριση επί της Ρεάλ, η Μπάγερν είπε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα και νίκησε εύκολα εντός έδρας τη Στουτγάρδη με 2-0. Σκόρερ οι Γκόμεζ (32’) και Μίλερ (92’). Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, έχουν μείνει δύο στόχοι για την ομάδα του Χάινκες: η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ σε δύο εβδομάδες και η ρεβάνς από τη Ντόρτμουντ στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας την ερχόμενη εβδομάδα. Αν και τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της Μπάγερν, που θέλει να μείνει σε φόρμα ενόψει το δύο κρίσιμων αγώνων που έρχονται. Μέσα στην εβδομάδα ανανέωσαν τα συμβόλαια τους τόσο ο Ρόμπεν όσο και ο Ριμπερί. Εκτός μόνο ο αμυντικός Φαν Μπόιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 8-3-5
Γκολ: 24-15
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση στοίχημα: Η Κολωνία χρειάζεται τη νίκη για να τερματίσει σίγουρα 16η και σίγουρα πρέπει να σκοράρει κάποιο τέρμα για να το καταφέρει. Η Μπάγερν δε ξέρουμε αν θα της χαριστεί, αλλά ένα γκολ το έχει σίγουρα απέναντι στη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα. G/G στο 1.50 (william hill) και στο 1,45 starlottosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια