Ο Απόστολος Δαβής στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Πουλιλιού

Ο Φιλόλογος κ. Απόστολος Δαβής τάχθηκε στο πλευρό του Δημάρχου κ. Βαγγέλη Πουλιλιού και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία».


«Με το Βαγγέλη μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα προχωρήσουμε μαζί για τη Νέα Πορεία που έχει ανάγκη ο Δήμος Σουφλίου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δαβής. Ειδικότερα, έπειτα από συζητήσεις που είχαν όλο αυτό το διάστημα, ο κ. Πουλιλιός και ο κ. Δαβής κατέληξαν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας τους, στη βάση των στόχων και των προγραμματικών αρχών που έχουν επεξεργαστεί από κοινού.


Ο κ. Δαβής έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους συνδημότες του:


«Πίστευα και εξακολουθώ ακράδαντα να πιστεύω, ότι ήθος και πολιτική συμβαδίζουν.


Η διαφάνεια πρέπει να επικρατεί παντού στις σχέσεις μεταξύ πολίτη και υπηρεσιών του Δήμου.


Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Εποχή προκλήσεων, προβληματισμών, αντεγκλήσεων. Για να βελτιώσουμε όμως τη ζωή μας και εν προκειμένω την βιώσιμη πορεία του Δήμου μας, επιβάλλεται να συνεργαστούμε, να επιδείξουμε κατανόηση και αλληλεγγύη μεταξύ μας.


Για μένα ανθρωπιά είναι να βρίσκουμε λύσεις, η δε ενασχόληση με τα κοινά, ο τρόπος για να τις υλοποιούμε.


Υπάρχει ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς για τον τόπο.


Στο επίκεντρο ο άνθρωπος.


Χρειάζεται ανανέωση, νέες δημιουργικές δυνάμεις, μαζί με τη εμπειρία, με όραμα την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τον τόπο.


Γνωρίζω τις ανάγκες σου και τα προβλήματά σου.


Κατανοώ τις αγωνίες και τους φόβους σου.


Επιθυμώ την αναζωογόνηση όλων των τομέων και δραστηριοτήτων στο Δήμο μας.


Προσδοκώ να μιλάμε την ίδια γλώσσα, υπό την έννοια ότι όλοι μας θα γονιμοποιήσουμε προς όφελος των συνδημοτών μας τις καλύτερες των ιδεών και απόψεων, χωρίς περιττές δογματικές αγκυλώσεις.


Yπογράφω συμβόλαιο με κάθε συνδημότη μου, δεσμεύομαι προσωπικά για την τήρησή του, αφού για μένα είναι σκοπός ζωής.


Κατέρχομαι λοιπόν ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πορεία», σεβόμενος όλους τους υποψηφίους Δημάρχους αλλά και συνυποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.


Είμαι έτοιμος να δώσω όλες τις δυνάμεις για την εξεύρεση και υλοποίηση οριστικών λύσεων στα χρόνια προβλήματα που μας απασχολούν.


Δώσε μου τη δύναμη, να σφίξουμε τα χέρια, να κοιταχτούμε στα μάτια και να μοιραστούμε τις κοινές ανησυχίες.


Υποσχόμενος μια ουσιαστική εκπροσώπησή σας, με ήθος και χαρακτήρα, συμβάλλω σε μια Νέα Πορεία για το Δήμο μας, με σεβασμό στο χθες, με σχέση εμπιστοσύνης στο παρόν και με βάσιμη ελπιδοφόρα προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.


Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια