Τα πρώτα ονόματα συμβούλων της Μαρίας Γκουγκουσκίδου για το δήμο Ορεστιάδας

Συνδημότες Συνδημότισσες του Δήμου Ορεστιάδας
Τώρα που το κράτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες, είναι η ιστορική στιγμή που οι Δήμοι, τα πρώτα κύτταρα της δημοκρατίας, η αμεσότερη έκφρασή της, πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στην ανασυγκρότηση της χώρας.
Σε αυτή τη δυσμενή συνθήκη, στηριζόμενοι σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, θέτουμε τις βάσεις για μια νέα πορεία του Δήμου Ορεστιάδας.
Όλοι είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε βαθιά στις δυνατότητες αυτής της περιοχής και είμαστε πεπεισμένοι ότι αν ενωθούμε μπορούμε να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση μαρασμού και παρακμής και να δημιουργήσουμε συνθήκες προοπτικής για την περιοχή και τους ανθρώπους της.
Απαλλαγμένοι από κομματικές δεσμεύσεις και κομματικούς διαχωρισμούς, ενωθήκαμε κάτω από τη σημαία της αγάπης μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώνουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν.
Συμμετέχουμε ως υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και θέτουμε τις δυνάμεις μας στην κρίση των συνδημοτών μας.
Ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Μαρίας Γκουγκουσκίδου, για να μετατρέψουμε το Δήμο μας σε φορέα κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και ανάπτυξης.
Τριάντα από τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | Τόπος Να Ζω» είμαστε οι εξής:
 
ΑΓΙΟΠΛΟΥΔΗ ΚΑΤΙΝΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ
ΓΟΓΟΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΓΟΔΟΣΗ ΜΑΓΔΑ
ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΟΔΗ ΑΝΝΑ
ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΦΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΓΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΜΕΜΕΤΖΗ ΑΝΝΑ
ΜΗΛΙΚΑ – ΟΤΕΜΠΕΡΗ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ
ΜΗΤΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΕΧΟΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΤΖΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΟΥΛΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΟΠΟΥΖ ΙΜΠΡΑΗΜΟΓΛΟΥ ΦΙΚΡΕΤ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΟΣ
ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ ΖΩΗ
ΧΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια