ΠΕΜΠΤΗ 27 Νοεμβρίου 2014 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ
; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;"> καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους στον κοινό αγώνα και στην απεργία των συνδικάτων την
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.
Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,
Το στρατηγικό έργο αυτής της κυβερνητικής πολιτικής συνεχίζεται. Στο όνομα της ανάπτυξης και της δημοσιονομικής εξυγίανσης προσπαθούν να υποβαθμίσουν περαιτέρω τις ζωές μας. Ακάθεκτοι προσπαθούν να συνθλίψουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Μας χτυπούν από παντού….. και σε όλα τα επίπεδα……:
  • Μισθολογικά: Ετοιμάζουν νέα παγώματα και μειώσεις μισθών.
  • Εργασιακά: Εφαρμογή μίας τιμωρητικής και διχαστικής αξιολόγησης με μόνο σκοπό τις απολύσεις.
  • Ασφαλιστικά: Έρχονται νέες περικοπές στις συντάξεις και περιορισμός στα συνταξιοδοτικά δικαιώματα με παράλληλη αύξηση ορίων ηλικίας.
  • Υγειονομικά: Καταβολή χρημάτων σε όλες τις δομές υγείας, ενώ παράλληλα κρατούνται κανονικά εισφορές από τη μισθοδοσία μας για την υγεία.
  • Φορολογικά: Οι έμμεσοι και άμεσοι φόροι συνεχίζουν να ισοπεδώνουν τις ζωές μας.
  • Συνδικαλιστικά: Σχεδιάζουν να περικόψουν συνδικαλιστικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και να αποβάλουν από όργανα αποφάσεων τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Προσπαθούν να φιμώσουν το λόγο οδηγώντας συνδικαλιστές σε Ε.Δ.Ε.
  • Αγωνιστικά: Ετοιμάζουν την κατάργηση των Γενικών Συνελεύσεων και των αγωνιστικών μας δικαιωμάτων όπως η απεργία.
Και όλα αυτά έρχονται να καθιερωθούν στην καθημερινότητά μας ως «φυσιολογικά» με την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» και της καλλιέργειας φόβου.
Πραγματικά πιστεύεις ότι έτσι θα έρθει η ανάπτυξη; Πραγματικά πιστεύεις ότι μπορείς να αποδεχτείς όλα αυτά τα μέτρα;
Η πραγματικότητα δείχνει ότι, όπου βρήκαν σθεναρή και μαζική αντίδραση, δεν μπόρεσαν να περάσουν τις πολιτικές τους. Τρανό παράδειγμα η αδυναμία εφαρμογής της αξιολόγησης για διάστημα μεγαλύτερο από 1 χρόνο. Οι μαζικοί αγώνες με ενότητα και πάθος για τις ίδιες μας τις ζωές πρέπει να αποτελέσουν την απάντηση μας στα σχέδιά τους.
Δεν πιστεύεις λοιπόν ότι ήρθε η ώρα το παράδειγμα να γίνει συνολική και καθολική στάση;
Συμπολίτη μας, Μεγάλε ή μικρέ σε ηλικία, Εργαζόμενε ή άνεργε, Ασφαλισμένε ή ανασφάλιστε,
Κάθε φορά που λαμβάνεται ένα κυβερνητικό μέτρο σε αφορά είτε άμεσα είτε έμμεσα. Γιατί όταν χτυπούν μια κοινωνική ή εργατική ομάδα μετά χτυπούν μια άλλη και κάποια στιγμή ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. Μην περιμένεις τις εκλογές για να αντιδράσεις. Στείλε το μήνυμα της πολιτικής που θες ΤΩΡΑ, προς όλους και όλες τις πλευρές. Έλα να δείξουμε σε όλους ποια ζωή πραγματικά θέλουμε.
Δεν πιστεύεις λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι μαζί;
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Όλοι μαζί
Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014
10:30 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου
Συμμετέχουμε στην
24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια