ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Στην Αλεξανδρούπολης σήμερα 19/11/2014 η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ -    ΤΙΕΔΑ Α.Ε.που εδρεύει στην  Αλεξανδρούπολη και εκπροσωπείται νόμιμα υπό του διοικητικού συμβουλίου αυτής έχοντας υπόψη την υπ’ αριθμ .2014B/03/A  απόφαση του ΔΣ   ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ  την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού δια την εκμίσθωση ενός αναψυκτηρίου εμβαδού 33,14 τ.μ. που βρίσκεται εντός του «Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής» (Π.Κ.Α) στην Αλεξανδρούπολη με το δικαίωμα χρήσης και αξιοποίησης του Πάρκου.
Ελάχιστη τιμή πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται  σε Ευρώ τετρακόσια (400,00).
Χρόνος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η 2η  του μηνός Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη του έτους 2014. Τόπος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται το κεντρικό γραφείο της ΤΙΕΔΑ Α.Ε. επι της Πλατείας Κύπρου 17, στην Αλεξανδρούπολη.  Ώρα διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η ώρα 10:00 π.μ. έως την ώρα 12:00.μ. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί ενώπιον τριμελούς επιτροπής η οποία αποτελείται από τρία μέλη του ΔΣ   που ορίσθηκαν με την υπ’ άριθ. 2014Β/02/Δ2 απόφαση του.
Σε περίπτωση που δεν εμφανισθούν πλειοδότες κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα η δημοπρασία θα επαναληφθεί την 10η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα  Δευτέρα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τα γραφεία της επιχείρησης που βρίσκεται κεντρικό γραφείο της ΤΙΕΔΑ Α.Ε. επί της Πλατείας Κύπρου 17, στην Αλεξανδρούπολη  και από ώρα 9:00 π.μ. έως και ώρα 14:00 μ.μ. αντίγραφα της παρούσης διακηρύξεως, και να διεξάγουν επί τόπου θεώρηση του αντικειμένου της  μίσθωσης,  ώστε να ενημερωθούν ως προς όλους τους όρους διεξαγωγής της δημοπρασίας, δια τους όρους της σύμβασης μισθώσεως,  και  δια  τεχνικά θέματα. Μόνο η συμμετοχή στην δημοπρασία δηλώνει ότι ο κάθε θεματιστής έλαβε γνώση της διακήρυξης αποδέχεται τους όρους αυτής  και ότι διεξήγαγε αυτοψία.


                                                                                        Ο   πρόεδρος  της ΤΙΕΔΑ Α.Ε


                                                                    Αρβανιτίδης Τριαντάφυλλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια