Στην Αλεξανδρούπολη το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ Γρηγόρης Καλομοίρης

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ για την καλύτερη προετοιμασία της 24ωρης Απεργιακής Κινητοποίησης στις 27 Νοεμβρίου, θα επισκεφτεί το νομό μας την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κ. Καλομοίρης Γρηγόρης, προκειμένου να επισκεφτεί εργασιακούς χώρους και να ενημερώσει τους δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής μας πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις στο δημοσιοϋπαλληλικό χώρο.
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 09:30 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε συνέντευξη τύπου στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΏΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ


Τετάρτη 26-11-2014


09:30   Συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου
Αλεξανδρούπολης
11:00 Ενημέρωση στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου
Αλεξ/πολης στο Αμφιθέατρο του.
13:00 Ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση όλων των Α΄/θμιων Σωματείων μας με τα μέλη τους στο Εργατικό Κέντρο Έβρου, για τις τρέχουσες εξελίξεις (μισθολογικές, εργασιακές-υπηρεσιακές, ασφαλιστικές, συνταξιοδοτικές, αξιολόγηση κ.α.). Η προσέλευση είναι ανοιχτή για κάθε συνάδελφο ανάλογα με την ώρα που θα αποδεσμευτεί από την υπηρεσία του. Θα υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο αναμονής για την έναρξη της ενημέρωσης.  

   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια