Ώρα.... Εθνικού στη Λισσαβόνα -- ΛΕΟ ΑΝΤΡΙΤΣ: «Μπορούμε να συνεχίσουμε τις... εκπλήξεις»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σπουδαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Εθνικού κόντρα στη Μπενφίκα έχει ξεκινήσει και πλέον οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη καλούνται να δώσουν συνέχεια σε μία ούτως ή άλλως πετυχημένη και ονειρεμένη πορεία στην Ευρώπη. Με τη ψυχολογία τους να είναι στα ύψη Αν. Δαλακούρας, Κ. Δαλακούρας, Δημητριάδης, Μίχαλιε, Άντριτς, Κοντοστάθης, Κιόσσης, Παπάζογλου, Δαρίδης. Κασαμπαλής και Όστιν, θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα την προπόνηση που θα αποτελέσει γι΄ αυτούς πρόβα τζενεράλε, ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Αετούς.


Ο Λέο Άντριτς μίλησε από την Πορτογαλία για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως ο Εθνικός θα μπορέσει να κάνει ακόμα μία έκπληξη. Αρχικά ο Κροάτης άσσος τόνισε πως: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Αν και υπάρχει μία μικρή κούραση από το ταξίδι μας, αφού ξεκινήσαμε τέσσερις ώρες μετά το ματς με τη ΜΕΝΤ, ωστόσο ο ενθουσιασμός μας είναι μεγαλύτερος. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό έχει πάει πολύ καλά και δουλεύουμε πολύ πάνω στον τομέα της τακτικής». Σχετικά με το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς με τους Πορτογάλους, ο 21χρονος διαγώνιος ξεκαθάρισε πως: «Το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι η δική μας συγκέντρωση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, το ματς θα κυλήσει πολύ καλά και θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Τέλος σχετικά με το αν μπορεί ο Εθνικός θα συνεχίσει τις εκπλήξεις στο Challenge Cup, ο Λέο Άντριτς ήταν ξεκάθαρος: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μπορούμε να συνεχίσουμε τις εκπλήξεις».

Υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:30 (ώρα Ελλάδος) και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε live από τη διεύθυνση:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια