Όρθιος με Λούκας ο ΠΑΟΚ!

O ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τη Σπαρτάκ Τρνάβα στην Τούμπα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.
ΑΝκαι με παίκτη λιγότερο από το 2ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Σπαρτάκ Τρνάβα στην Τούμπα και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ άρχισε στραβά το ματς, αφού μόλις στο 2ο λεπτό έχασε με κόκκινη κάρτα τον Βίτορ. Ο αμυντικός των γηπεδούχων έκανε λάθος, ανέτρεψε τον Όλσεν και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας από νωρίς την ομάδα του με
10 παίκτες.
Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, πίεζε τη Σπαρτάκ και προσπαθούσε να πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία, στο 44ο λεπτό σε κοντινό τετ α τετ. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στις καθυστερήσεις και μάλιστα δύο φορές, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του. Πίεσε, δημιούργησε εστίες κινδύνου και τελικά λυτρώθηκε λίγο πριν το τέλος. Συγκεκριμένα, στο 82ο λεπτό ο Λούκας σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τον Δικέφαλο.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβακία την επόμενη εβδομάδα, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΠΑΟΚ: Ολσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (73' Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Μακ (78' Μυστακίδης), Κουλούρης (5' Σκόνδρας)
Σπαρτάκ Τρνάβα: Κάμεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς (20' Στάινχούμπελ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86' Μπάεζ), Βόιτους (74' Χάρμπα), Μίκινιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια