Ν. Νικολόπουλος: «Πρέπει γρήγορα να ξαναχτίσουμε τις επάλξεις. Χάθηκε μόνο μία μάχη ο πόλεμος συνεχίζεται»

Μεγάλες αποκαλύψεις και κατά την διάρκεια της χτεσινής εκπομπής «Kontra Διαδρομές» που παρουσιάζει ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Στο πάνελ της εκπομπής συμμετείχαν  οι Π. Μαντάς (ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ), Δ. Δαβέτας (καθηγητής Πανεπιστημίου  υπ. Βουλευτής ΝΔ), Γ. Μοίρας (γραμματέας ΠΕ ΑΝΕΛ), Α Καραβοκύρη (δημοσιογράφος real news) και Ν. Στέφος Δημοσιογράφος).
Ο Νίκος Νικολόπουλος  ξεκινώντας την εκπομπή μεταξύ άλλων είπε:
“Έπειτα από τη δοκιμασία δύο ψηφοφοριών στη βουλή για τις δυο πρώτες δόσεις προαπαιτούμενων του τρίτου Μνημονίου, στις οποίες επιβεβαιώθηκε το ρήγμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταδώσει κλίμα επιστροφής σε μια κάποια «κανονικότητα», με την ανάσα των θεσμών να καίει το σβέρκο μας…
Οι εκπρόσωποι των θεσμών κατέφθασαν στην Αθήνα και έπιασαν δουλειά.
Για τη τελική σύνταξη του νέου Μνημονίου, με το πλήρες τριετές χρονοδιάγραμμα προαπαιτούμενων για το νέο δάνειο των 86 (;) δισ. ευρώ και όλη αυτή η προετοιμασία να έχει ολοκληρωθεί ως τα μέσα Αυγούστου.
Οι τροϊκανοί ξαναγύρισαν κρατώντας ανά χείρας την νέα συμφωνία!
Εμείς λοιπόν πρέπει να ξαναγυρίζουμε γύρω από τον άξονα μας:
Είναι αλήθεια και πρώτος το ομολόγησε ο Πρωθυπουργός, ότι είναι μία ήττα, αλλά δεν πρέπει να μετατραπεί σε καταστροφή και άτακτη φυγή.
Πρέπει γρήγορα να ξαναχτίσουμε τις επάλξεις, ο πόλεμος συνεχίζεται”.
«Μονοπωλιακή επιχειρηματική κυριαρχία επιχειρεί ο Λάτσης»
Στη συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά στα κυρίως θέματα της εκπομπής, ειδικότερα για το μεγάλο κόλπο υφαρπαγής της Εθνικής Τράπεζας και της δημιουργίας συνθηκών μονοπωλιακής επιχειρηματικής κυριαρχίας στη χώρα, με επικοινωνιακή αιχμή τον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου, που επιχειρεί ο όμιλος Λάτση.
Βεβαίως η προμήθεια του Αλαφούζου να συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι είναι δεδομένη στην κατάσταση χρεοκοπίας που βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός του.
Για τη συμμαχία Αλαφούζου - Λάτση έχει ενημερωθεί και το Μέγαρο Μαξίμου. Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δείχνει να προβληματίζεται για την εξέλιξη, αλλά αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν. Από κει και πέρα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εσχάτως εθεάθη στο κανάλι του Νέου Φαλήρου η Μαριάννα Λάτση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Λάτση είχε βρεθεί ουσιαστικώς χωρίς πραπαγανδιστικό Μέσο που θα ισορροπούσε στην κοινή γνώμη τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει για τη σκανδαλώδη ανάμειξή του στην υπόθεση της περιοχής του Ελληνικού και του golden hall.
«Σε εξέλιξη η μάχη ηγεσίας στα ΕΛΠΕ»
Στη συνέχεια το ρεπορτάζ επικεντρώθηκε στα τεκταινόμενα στην μάχη της ηγεσίας στα ΕΛΠΕ. Θέση σε αυτή τη μάχη ηγεσίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στα ΕΛΠΕ καλείται να πάρει ο νέος υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, καθώς ο βασικός μέτοχος αντιδρά σφόδρα στο πρόσωπο του προέδρου που διορίστηκε ως εκπρόσωπος του Δημοσίου από την πολιτική ηγεσία. Η κόντρα τον τελευταίο μήνα και με αφορμή τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης, για την αναβάθμισή του, πήρε διαστάσεις και έφτασε ακόμη και στα media, για να εκτονωθεί εν συνεχεία, αφήνοντας όμως ανοιχτές πληγές.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη σύγκρουση των δυο ανταγωνιστριών οικογενειών.
Επίσης εμπλέκονται και ένας ιδιοκτήτης της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου καθώς και μια δημοσιογράφος ιδιοκτήτρια γνωστού διαδικτυακού portal, για την οποία βοά η αγορά ότι ο όμιλος Λάτση είναι χορηγός του συγκεκριμένου site.


Τέλος, για σήμερα προαναγγέλθησαν οι εισαγγελικές παραγγελίες εναντίον γνωστών φοροφυγάδων της «καλής οικογένειας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια