Απάντηση Δημάρχου προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α., κ. Μιχαηλίδη

Ως απάντηση σε ανάρτηση του κ. Παύλου Μιχαηλίδη στο διαδίκτυο, στην οποία ο τελευταίος διαστρεβλώνει τα λόγια του Δημάρχου, επισημαίνεται ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο δρόμο προς Παλαγία λέγοντας ότι είναι στενός, αλλά δεν είναι επικίνδυνος ως προς την οδοστρωσία του λόγω της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε πριν από 45 περίπου ημέρες, όταν κλείστηκαν με άσφαλτο όλες οι τρύπες επί του οδοστρώματος . Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα δρόμο που δεν αρμόζει στους συμπολίτες μας.
Επίσης, επισημάνθηκε, ότι έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά ενεργειών σε συνεργασία με την Εγνατία Α.Ε.,  αρμόδια για τη μελέτη και μελλοντική ανάδοχο της μεγάλης περιφερειακής όπου θα ενσωματωθεί και ο δρόμος της Παλαγίας και μάλιστα όχι με 2.500.000 ευρώ  αποζημίωση στα απαλλοτριωθέντα αλλά με ποσό πολλαπλάσια μικρότερο για να είναι δυνατή η κατασκευή  του.

Όσον αφορά στον κ. Μιχαηλίδη, προστάτη δήθεν των αδύναμων, ας αρκεστεί στο να μεταφέρει στο διαδίκτυο -πολιτικά άκομψο- το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα πριν την διεξαγωγή του, γενόμενος για μια ακόμη φορά υβριστής· σας θυμίζουμε τους χαρακτηρισμούς του περί “ανίκανου”, όταν ο Δήμαρχος απέδειξε επί πέντε έτη σε όλο το πανελλήνιο ότι δημιούργησε ένα δεμένο και ισχυρό Δήμο που πάει ΜΠΡΟΣΤΑ, σε αντίθεση με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α. που συνηθίζει να ασκεί αντιπολίτευση χωρίς ουσία και καμία σημασία  ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ κυριολεκτικά και ΜΟΝΟ στο διαδίκτυο. Συγχαρητήρια, ας συνεχίσει το παιχνίδι του. Εμείς, επιλέγουμε τη σκληρή δουλειά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια