Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία για θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ε.Σ.Ε.Π.Ι) – Έκδοση αδειών μουσικών οργάνων

Η Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία για θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ε.Σ.Ε.Π.Ι) είναι σήμερα ο μοναδικός φορέας που προστατεύει παράλληλα με τα Πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των χρηστών μουσικής. Ένας από τους σκοπούς της ίδρυσης του φορέα, είναι η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ μουσικής για τους επαγγελματίες που κάνουν χρήση μουσικής στα καταστήματα τους. Η ΕΣΕΠΙ διαχειρίζεται το μεγαλύτερο Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μουσικής, απαλλαγμένο από ΑΕΠΙ και GEA.Έτσι είναι σε θέση να παρέχει την ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ από τους Δήμους, ΧΩΡΙΣ την υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων στην ΑΕΠΙ. Σε πολλές περιπτώσεις η ΕΣΕΠΙ εγγυάται την ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ των επιχειρήσεων (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και Ξενοδοχεία) στην ΑΕΠΙ και στην GEA. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον τοπικό σας σύμβουλο της ΕΣΕΠΙ  2554300501(Έβρος)  ή τηλεφωνήστε στο 211 800 1141 και 2312 200074.
Προς όλα τα ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο :
Η ΕΣΕΠΙ εξασφάλισε την δυνατότητα έκδοσης Αδειών Δημοσίας Εκτέλεσης από Οργανισμό Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων (με άδεια από τον Ο.Π.Ι) για την κάλυψη των τηλεοράσεων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση (σε πολλές περιπτώσεις σε επιχειρήσεις που διαθέτουν έως 20 δωμάτια η επιβάρυνση είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ) .
Έτσι υπό την επίβλεψη της ΕΣΕΠΙ, ανοίγει ο δρόμος σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων, της οριστικής απαλλαγής τους από την ΑΕΠΙ έχοντας όμως το δικαίωμα να διατηρούν τηλεοράσεις στις εγκαταστάσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 211 800 1141 και 2312 2000 74
Η Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία για θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΣΕΠΙ) είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση ενάντια στην πολιτική της ΑΕΠΙ. Στα τελευταία 5 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, έχει κερδίσει ή έχει εξασφαλίσει την δικαίωση σε όλες τις επιτροπές ποιότητας ζωής των Δήμων με θέμα τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα, πάρα πολλές δίκες (άμεσα με το νομικό της τμήμα και έμμεσα μέσω της συμβουλευτικής της ιδιότητας) όπως και εξασφάλισε την απαλλαγή από ΑΕΠΙ και GEA (σε πολλές περιπτώσεις την διαγραφή χρεών) σε πάνω από 2.600 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Μην περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα πρώτα η ΑΕΠΙ και η GEA. Μάθε τώρα για τα δικαιώματα σου.
site   esepi.gr