Λεβέντης: Μετά τις εκλογές, αν μου το ζητήσουν, μπαίνω στην κυβέρνηση

Ο Βασίλης Λεβέντης άφησε ορθάνοικτη την πόρτα της συμμετοχής του στην επόμενη κυβέρνηση, μετά τις εκλογές, είτε υπό τον Τσίπρα είτε υπό τον Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν.
 «Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή. Όχι όμως με λευκή επιταγή. Αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός ,είτε ο Μητσοτάκης», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο κανάλι Ε.
Αναφερόμενος στις κατηγορίες περί στενότερης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νυν πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως δεν αποτελεί «δεκανίκι» του Τσίπα, ωστόσο συζητά μαζί του ως φίλος.
Για την οικονομία εκτίμησε ότι δύσκολα θα ανακάμψει και ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον λαό.
Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο κ.Λεβέντηςς υποστήριξε ότι θα δοθούν περισσότερες από τέσσερις: «Αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις θα δωθούν 6 τηλεοπτικές άδειες .Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες».