Μία πόλη... Μία ομάδα... Μία μοναδική εμπειρία!

Novasports Tour: Μία πόλη... Μία ομάδα... Μία μοναδική εμπειρία!
Οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Κατάστημα Nova στην Αλεξανδρούπολη

Το Κατάστημα Nova στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του «Novasports Tour: Μία πόλη... Μία ομάδα... Μία μοναδική εμπειρία», δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης να βρεθούν από κοντά με τους βολεϊμπολίστες του Εθνικού και παράλληλα να κερδίσουν πλούσια δώρα. Με αφορμή τους αγώνες της Volley League Πάμε Στοίχημα που μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports, παίκτες από την ομάδα θα παρευρίσκονται την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Κατάστημα Nova στην Αλεξανδρούπολη (14ης Μαΐου 19).

Οι βολεϊμπολίστες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Nova στην Αλεξανδρούπολη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό γνώσεων γύρω από το βόλεϊ και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια ετήσια συνδρομή, προκειμένου να μην χάνει στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά και θα διεκδικήσουν πλήθος δώρων χωρίς να απαιτείται αγορά προϊόντος.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Nova στην Αλεξανδρούπολη (14ης Μαΐου 19), ελάτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τους βολεϊμπολίστες του Εθνικού και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις γύρω απ’ την ενέργεια στο hashtag#NovasportsTour.