Γιατί ο χορός θέλει ψυχή – Λεβέντης σε αναπηρικό καροτσάκι χορεύει το καλύτερο Συρτό που έχετε δει ποτέ!

Το βίντεο που κάνει θραύση στο facebook έχει διάρκεια περίπου 3 λεπτά. Σε αυτό οι καλεσμένοι χειροκροτούν και καταγράφουν εικόνες που θα θυμούνται για καιρό…
Ένα βίντεο που δείχνει ότι η αγάπη και η θέληση για ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, του Χρήστου Φιοράντη σε μια κοινωνική εκδήλωση, του Δήμου Μάνδρας– Ειδυλλίας, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο ευαίσθητος είναι και πόσο θέλει να βλέπει το κόσμο να χαμογελά και να διασκεδάζει.
Ο Χρήστος  Φιοράντης έδωσε την δυνατότητα στο Δημήτρη, να διασκεδάσει μαζί με τους αρτιμελείς, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο, χόρεψε, μαζί με το κόσμο και το Τηνιακό συγκρότημα του Χρήστου Φιοράντη, με όλη του την αγάπη και εντυπωσίασε τον κόσμο ο οποίος δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί και να του δίνει δύναμη και χαρά!
Πραγματικά είναι συγκινητικό βίντεο, που κάνει τον γύρο της Ελλάδας – Ο Δημήτρης μας αξίζει πολλά μπράβο παραδίδοντας μαθήματα ζωής!
Θα πρέπει ο μικρός μας φίλος να γίνει παράδειγμα  πως ακόμα και οι άνθρωποι με αναπηρίες μπορούν να προσφέρουν ένα υπέροχο χορευτικό θέαμα, καθηλώνοντας το κοινό, αποδεικνύοντας πως ο χορός χρειάζεται μόνο ψυχή και καρδιά για να ξεσηκώσει τα πλήθη.
Η δύναμη της ψυχής και του μυαλού του μετουσιώθηκαν σε κινητήριο δύναμη της θέλησής του να μην το βάλει κάτω.
Μπράβο Δημήτρη μου…