Έτσι ταΐζουν σανό τα γίδια, αλλά καταστρέφουν και την χώρα.


Αρχές Ιανουαρίου λοιπόν, όταν το σκάνδαλο Novartis και το πόθεν έσχες της κυρίας Μαρεβα Μητσοτάκη άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια,  εισέρχεται η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στο κυλικείο της Βουλής ουρλιάζοντας πανηγυρικά: «Κλείδωσαν οι εκλογές! 19 Μαρτίου, πάμε σε εκλογές»!

Αποδέκτες φυσικά οι αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές που εβρίσκοντο εκείνη την ώρα στο κυλικείο της Βουλής και είχαν αρχίσει τα πηγαδάκια για τα δύο αυτά μεγάλα σκάνδαλα.

Ακολούθησε επικοινωνιακός ορυμαγδός. Νταβατζήδες, βουλευτές, λεβέντηδες και όλο το συφερτό διαβεβαίωναν τους βουλευτές και το πόπολό ότι 19 Μαρτίου έρχονται οι εκλογές. Παράλληλα άρχισαν και οι όμορφες δημοσκοπήσεις που παρουσίαζαν τον Μητσοτάκη ως αυτοδύναμο σωτήρα.

 Με αυτόν τον τρόπο οι εν δυνάμει αντιφρονούντες σταμάτησαν κάθε σκέψη για αμφισβήτηση του μεγάλου αυτοδύναμου αρχηγού. Και περίμεναν την ώρα των εκλογών αφού τι είναι η ιδεολογία και η ηθική μπροστά στην εξουσία που θα φέρει ο «μεγάλος αρχηγός».

Όλο αυτό το σενάριο αποδείχτηκε ακόμα ένα παραμύθι της κυρίας Μπακογιάννη. Η οποία – οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε – είναι πραγματικός killer. Μακάρι να την είχαμε στην πλευρά της πατρίδας.

 Διότι αυτό το παραμύθι που 200 κυρία Μπακογιάννη, δεν ήταν το πρώτο. Και όμως οι βουλευτές το πίστεψαν. Και σιώπησαν για να μην θεωρηθεί ότι αποτρέπουν την άνοδο της νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη στην εξουσία.

 Τι και αν η κυρία Μπακογιάννη είχε προβλέψει άλλες τέσσερις φορές εκλογές, κούρεμα καταθέσεων, κατάσχεση εταιρικών καταθέσεων και άλλο τερατώδη μυθεύματα; Οι βουλευτές έφαγαν για ακόμα μία φορά σανό.

Όπως συγκεκριμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης, εξακολουθούν να πιστεύουν τον κύριο Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος από τον Απρίλιο του 2015 «διαβεβαιώνει» ότι σε δύο μήνες ξαναγίνεται υπουργός Δικαιοσύνης. Και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να τον πιστεύουν.

Φυσικά κανείς δεν θα ζητήσει τα ρέστα από την κυρία Μπακογιάννη. Τρέμουν σαν το ψάρι ή ολίγιστοι. Θυσιάζουν την ηθική της παράταξης του Κωσταντίνου Καραμανλή, εσκεμμένα πλέον χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Μπροστά σε αυτή την συμμορία πολιτικών απατεώνων, η κυβέρνηση έχει εθνική υποχρέωση, να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για να διαλευκανθούν όλες αυτές οι υποθέσεις που κόστισαν δισεκατομμύρια δημοσίου χρήματος στον έλληνα φορολογούμενο. Και αυτό αποδείχτηκε από την απρόσμενη επιτυχία των οικονομικών μεγεθών. Όχι,  Δεν βρήκαμε πετρέλαιο. Απλώς σταμάτησε η εκροή και δισεκατομμυρίων σε Ψυχάρηδες, Βγενόπουλους και κάθε καρυδιάς καρύδι. Έτσι, αποδεικνύεται πως αυτή είναι η λαίλαπα του έθνους. Και η κυβέρνηση ψηφίστηκε ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό. Να την εξαρθρώσει. Ας έχουν λοιπόν το νου τους όλοι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας,  Ειδικά αυτοί που θέλουν να γίνουν Τσοχατζόπουλοι στη θέση του Τσοχατζόπουλου. Είναι η τελευταία ευκαιρία για το έθνος. Εάν την χάσουν, δεν θα γίνουν πλούσιοι. Θα γίνουν θαμώνες στο νέο Γουδί.
Πηγή: olympia.gr/