Ο Γιώργος απέναντι στον Χρυσοχοϊδη


Με ένα… τσουβάλι εκπλήξεις ετοιμάζεται να προσέλθει ο Γιώργος Παπανδρέου στην επικείμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν τους στρατηγικούς σχεδιασμούς και την τακτική του πρώην πρωθυπουργού.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα θέσει το πλαίσιο των επόμενων κινήσεών του, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Όχι μόνο αναφορικά με τις προσωπικές φιλοδοξίες του, καθώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν πρόκειται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα για την ηγεσία του
ΠΑΣΟΚ. Αλλά και σε σχέση με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, καθώς και το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων, για την ανάδειξη του διαδόχου του.
Οι «εκπλήξεις» περιλαμβάνονται στη σκληρή γλώσσα που, σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου για όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έσπευσαν το προηγούμενο διάστημα να χρησιμοποιήσουν σκληρούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του.
Θεωρείται δηλαδή εξαιρετικά πιθανό να περάσει στην αντεπίθεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με τον οποίο είναι ενοχλημένος, όχι μόνο ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που εκτιμούν ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης «υπερέβη τα εσκαμμένα», στο σκέλος της σκληρής προσωπικής κριτικής που άσκησε στον πρώην πρωθυπουργό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια