Επιχείρηση "Ξεφτιλίζουμε τον ΓΑΠ"

Ενώ είναι γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι μεταξύ των ονομάτων που πρότεινε ο Γιώργος Παπανδρέου για τη θέση του πρωθυπουργού εκείνες τις ημέρες ήταν και ηΈλσα Παπαδημητρίου, το Πρώτο Θέμα επιλέγει να το "χτυπήσει" σήμερα στο πρωτοσέλιδο του.

Είναι σαφές ότι ασκούνται πλέον από όλες τις πλευρές σφοδρές πιέσεις στον Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην είναι ξανά υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με έναν τόσο άκομψο τρόπο που σε βάθος χρόνου θα...βοηθήσει τον ΓΑΠ.

Είναι ξεκάθαρη η διάθεση της εφημερίδας να παρουσιάσει τον πρώην πρωθυπουργό ως κάποιον τρελό που πρότεινε "μέχρι και την Έλσα" ενώ η φωτογραφία με το...



...παπάκι βοηθά στη σύνθεση μιας εικόνας ασόβαρου πολιτικού.

Επί της ουσίας πάντως, αν και θεωρώ ότι η Έλσα Παπαδημητρίου δεν ήταν...κατάλληλη για πρωθυπουργός, τη σέβομαι πολύ περισσότερο κι από τον Πετσάλνικο κι από τον Κακλαμάνη. Δεν γνωρίζω πολλούς πολιτικούς που να τόλμησαν μια υπέρβαση άναλογη της δικής της τα τελευταία δυο χρόνια.

Συνοψίζοντας, νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά πολιτικά επιχειρήματα για να αντιμετωπίσει κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας τα λάθη του. Ο κανιβαλισμός δεν προσφέρει τίποτα...
Παραπολιτική 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια