CNN: Συγκλονιστικό βίντεο για τους άστεγους της Αθήνας [βίντεο]


«Η ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»
Ένα σοκαριστικό βίντεο για τους άστεγους της Αθήνας έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Το αμερικανικό δίκτυο CNN πρόβαλλε το βίντεο με τίτλο «Η κρίση σπρώχνει τους Έλληνες στο δρόμο» και παρουσιάζει μία νέα κατηγορία ανθρώπων στην Αθήνα, η οποία διαρκώς αυξάνεται λόγω της οικονομικής κρίσης.
Οι «νεόπτωχοι», απλοί άνθρωποι που πριν λίγους μήνες είχαν σπίτι και δουλειά περιφέρονται τώρα άστεγοι στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Όπως σημειώνει το CNN, «η κρίση χρέους έχει μετατραπεί πλέον σε κοινωνική, καθώς σε όποια γωνία και να κοιτάξει κάποιος θα δει ανθρώπους αδύναμους, ταλαιπωρημένους, με «σκαμμένα» πρόσωπα από την πείνα να εκλιπαρούν για ελεημοσύνη».
.iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ειναι εξοργιστηκό απαράδεκτο εις βάρος ημων Να ισχυριζόμαστε οτι αγαπάμε την πατρίδα μας και να μην προσφέρουμε δουλειά στους συμπατριώτες μας. Απο την άλλοι οι αλλοδαποί βγάζουν τα λεφτά που εξοικονομήσαν και τα επενδύουν στη πατρίδα τους.

    Αρκετές κατηγορίες "Ελλήνων" επαγγελματιών πριν την κρίση προσλαμβάναν αλλοδαπούς για δουλειά και δημιούργησαν περιουσίες { αφενός και αφετέρου διέφευγαν απο την φορολογία )που τις διοχέτευσαν στο εξωτερικό.

    Γνωστές επισης και οι σχέσεις των πολιτικών κομμάτων με τις επιχειρήσεις μέσα στο αγαστό τοπίο του Πελατιακού Μεταπρατικού Εργολαβιστάν.............


    ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου