Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Γιουβέντους

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον θρύλο της Ευρώπης! Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη και ηγείται του α' ομίλου του Champions League με 6 βαθμούς. Σκόρερ ο Κασάμι, MVP ο εκπληκτικός Ρομπέρτο με τις απίστευτες επεμβάσεις του.

Το παιχνίδι είχε αρκετή τακτική στο πρώτο ημίχρονο και λίγες φάσεις. Είχε, όμως, γκολ από τον Ολυμπιακό που «χτύπησε» τη Γιουβέντους με τον Κασάμι στο 35ο λεπτό και πήρε κεφάλι στο σκορ. Μπορεί η εικόνα του αγώνα να μην έδειχνε κάτι τέτοιο, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε πετύχει τον στόχο του ρίχνοντας στο καναβάτσο τη «Γηραιά Κυρία».

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο γήπεδο, κάτι λογικό αφού ήθελε να απαντήσει στο γκολ των γηπεδούχων. Οσο περνούσε ο χρόνος, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας άρχισαν και πάλι να βγαίνουν μπροστά, απειλώντας μάλιστα για το δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε για τα καλά στη θέση του οδηγού.

Στη συνέχεια η Γιουβέντους πήρε τα ηνία του ματς και έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά ο... άγιος Ρομπέρτο με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό όποτε χρειαζόταν και ουσιαστικά αυτός ήταν που διαμόρφωσε τη μεγάλη νίκη με 1-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Μπενίτες, Αμπιντάλ, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (90’ Γιαννούλης), Εντινγκά, Ντομίνγκες (85’ Φουστέρ), Μήτρογλου (69’ Αφελάι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ογκμπόνα (77’ Περέιρα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ, Πίρλο (57’ Μαρκίζιο), Βιδάλ, Πογκμπά (87’ Τζοβίνκο), Ασαμόα, Μοράτα, Τέβες.

matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια