1-1 η Εθνική στη Φινλανδία - Δεν έφτασε το έξοχο γκολ του Καρέλη

Η Εθνική Ελλάδας δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της απέναντι στους Φινλανδούς και φυσιολογικά ήρθε το 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2016.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με θαυμάσιο σουτ του Καρέλη στο 24ο λεπτό, αλλά οι Φινλανδοί ισοφάρισαν με τον Χούρμε στις αρχές του β' μέρους.

Ο Ρανιέρι ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά, έριξε στο ματς τους Σαμαρά και Μήτρογλου, αλλά προκοπή δεν βρήκε. Η ελληνική ομάδα δεν έκανε ούτε ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ και δεν κατάφερε να πάρει το διπλό. Πλέον, με μόλις 1 βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές το προσεχές ματς με την Β. Ιρλανδία στο γήπεδο Καραϊσκάκη αποκτά χαρακτήρα «πρόωρου τελικού».

Οι συνθέσεις:

Φινλανδία (Παατελάινεν): Μάενπα, Χούρβε, Τοΐβιο, Μοϊσάντερ, Αρκίβουο, Σπαρβ, Χετεμάι (46' Χαμαλάινεν), Ερεμένκο, Ρινγκ, Ρίσκι (89' Ταΐνιο), Πούκι (70' Πογιανπάλο).

Ελλάδα (Ρανιέρι): Καρνέζης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Καρέλης (80' Σαμαράς), Μαυρίας (70' Μόρας), Αθανασιάδης (84' Μήτρογλου).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια