Πλήρωσε τα λάθη του ο Ολυμπιακός και έχασε 2-0 από τη ΜΑΛΜΕ

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και ηττήθηκε 2-0 στη Σουηδία από την Μάλμε.
Τα τραγικά αμυντικά λάθη του Ολυμπιακού ήταν «δώρο» για την Μάλμε που νίκησε εύκολα και δίκαια με 2-0 για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
O Oλυμπιακός, χωρίς τον Ντομίνγκες στο βασικό σχήμα, αλλά τον Εντινγκά, ξεκίνησα δυνατά το πρώτο μέρος στη Σουηδία, είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, δεν είχε όμως το καθαρό μυαλό η άμυνα για να αποφευχθεί το 1-0 από τους γηπεδούχους. Αναφερόμαστε στη φάση του 42ου λεπτού όταν ο Μποτία δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Μποτία, ο Ρόσενμπεργκ έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα σε αντυπεράσπιστο τέρμα για το προβάδισμα της Μάλμε.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά και να πιέσει για την ισοφάριση. Το έκανε, απείλησε τους Σουηδούς, ενώ φωνάζει για πέναλτι που έγινε στον Μανιάτη, μετά από ανατροπή μέσα στην περιοχή.
Το ματς είχε αποκτήσει χαρακτήρα ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις άμυνες των δύο ομάδων να μην είναι στο... καλύτερό τους βράδυ.
Το 2-0 από τον Ρόσενμπεργκ και πάλι -στο 82'- πάλι από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού ήταν η ταφόπλακα για την ελληνική ομάδα που έφυγε από τη Σουηδία με άδειο το τσουβάλι και σκυμμένο το κεφάλι.
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια