Έλαμψε ο Αστέρας ..κέρδισε 2-0 την Παρτιζάν , ήττες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ από τους εκπροσώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου μόνο ο Αστέρας κατάφερε να κερδίσει στην Τρίπολη την Παρτιζάν βελιγραδίου με 2-0
Ο ΠΑΟΚ μετά από άσχημη εμφάνιση στο Γκιγκάπ της Γαλλίας έχασε από την τοπική ομάδα με 2-0 , με το ίδιο σκορ έχασε και ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία από την Εστορίλ .
\ Ο Αστέρας μετά τη μεγάλη του νίκη και την ισοπαλία της Τότεναμ με την Μπεσίκτας ειναι πρώτος στον όμιλο του με 4 βαθμούς και έχει βάλει βάσεις για μια ιστορική πρόκριση στους 32 του θεσμού , παίζοντας σε ένα όμιλο με πολύ μεγάλες ομάδες .
Τα γκολ των Αρκάδων έβαλαν ο Ουσέρο στο 22' και ο Παρά στο 52'.
Ο ΠΑΟΚ που ίσως υποτίμησε την αντίπαλο του λόγω της βαθμολογικής θέσης στο Γαλλικό πρωτάθλημα έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τη Φιορεντίνα που κέρδισε στη Δυναμό Μινσκ 0-3 και απέκτησε ακόμη έναν διεκδικητή μια θέσης για την πρόκριση, αυτόν της Γκιγκάπ . Οι Γάλλοι έπαιξαν γρήγορο και δυνατό ποδόσφαιρο , και με καλή αμυντική λειτουργία έδειξαν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τη βαθμολογία της στο Σαμπιονά .
Ο Παναθηναϊκός απομακρύνεται από τις θέσεις πρόκρισης μετά την ήττα στην Εστορίλ, έχει 0 βαθμούς και είναι τελευταίος στη βαθμολογία . Το τριφύλλι παίζοντας με κακή διάταξη, χωρίς κλασσικό αμυντικό χαφ ,και με ένα  φορ που περπατούσε, έχασε από μια μέτρια ομάδα από τραγικά λάθη της άμυνας, μιας άμυνας που έμπαζε από παντού . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια