ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΗΡΥΞΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 8-10-2014 ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΜΦ. ΠΟΤΩΝ Β.Ε.

Απευθύνεται  σε  κάθε  αρμόδιο  Δικαστήριο  και  Αρχή

ΕΞΩΔΙΚΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ

Του  «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ  ΠΩΛΗΤΩΝ-ΟΔΗΓΩΝ  ΚΑΙ  ΒΟΗΘΩΝ  ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ  ΠΟΤΩΝ  ΚΑΙ  ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΒΟΡΕΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ»,  που  εδρεύει  στη  Θεσσαλονίκη  (Φιλίππου  43)  και  εκπροσωπείται  νόμιμα.
Π Ρ Ο Σ
1.  Τον   «ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ»,  που  εδρεύει  στην Αθήνα  και  
     εκπροσωπείται  νόμιμα.
2.  Τον  «ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ»,  που εδρεύει  στη  Θεσσα-
     λονίκη  (Πλατεία  Μοριχόβου  1)   και   εκπροσωπείται  νόμιμα.
3.  Την  «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΜΠΟΡΩΝ  ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ  ΟΙΝΩΝ  ΠΟΤΩΝ»  
     που  εδρεύει  στην  Αθήνα  (Ζαχ.  Παπαντωνίου  54-58)  και εκπροσωπείται  νόμιμα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:   1)  Υπουργούς:  Εργασίας  &  Μακεδονίας-Θράκης
                                     2)  Περιφερειάρχη  Κεντρικής  Μακεδονίας    
                                     3)  Διεύθυνση  Εργασίας  Θεσσαλονίκης
                                     4)  Π.Ο.Ε.Ε.Π. - Ε.Κ.Θ.,   5)  Σωματεία  Κλάδου,   6)  Μ.Μ.Ε.
Θεσσαλονίκη  2  Οκτώβρη  2014
Κύριοι,
            Η Διοίκηση του Συνδικάτου Πωλητών-Οδηγών και Βοηθών συνεδρίασε την Πέμπτη 2  Οκτώβρη 2014 και αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη  Απεργία σε όλη την  Βόρεια       Ελλάδα, την  Τετάρτη  8  Οκτώβρη  2014.
            Την ημέρα αυτή εκδικάζεται η δικαστική προσφυγή των συναδέλφων μας στην    Coca Cola ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου και στις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις τους που έγιναν πριν έναν χρόνο ακριβώς.
             Η πολυεθνική εταιρεία συνεχίζει την αδιάλλακτη αντεργατική πολιτική της, δαπανώντας ασκόπως εκατομμύρια για να μην καταρρεύσει στην αγορά εξ αιτίας του μποϊκοτάζ στα προϊόντα της και αγνοώντας τις δεκάδες χιλιάδες δημόσιες δηλώσεις καταναλωτών  υπέρ του αγώνα των απεργών για επαναλειτουργία του εργοστασίου.
             Δηλώνουμε ότι το Συνδικάτο μας θα στηρίξει και θα υποστηρίξει τον αγώνα των συναδέλφων στην Coca Cola  μέχρι την τελική δικαίωση τους.
            Καλούμε τα στελέχη της πολυεθνικής εταιρείας, που εξακολουθεί να παρουσιάζει και μέσα στην κρίση κερδοφορία (παρά τη διασκόρπιση εκατομμυρίων για τη συντήρηση της καλής δημόσια εικόνας της και φήμης), να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους καταναλωτές της βόρειας Ελλάδας, αλλά και απέναντι στην τοπική και εθνική οικονομία.
            Με  την  επιφύλαξη  κάθε  νόμιμου  δικαιώματός  μας  αρμόδιος  Δικαστικός  Επιμελητής  να επιδώσει   νόμιμα  αυτή  την εξώδικο  προς  αυτούς  που  απευθύνεται,   για  να  την  γνωρίζουν  και  για  τις  νόμιμες  συνέπειες  να  την  αντιγράψει  ολόκληρη  στο  επιδοτήριο  του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια