Λ. Λιόνας: Πολλά τα ταλέντα στη Θράκη! - Δοκιμαστικό στην Αλεξανδρούπολη (Κυριακή 5/10) η UK Trials Hellas!

Με ανακοίνωσή της η UK TRIALS HELLAS ενημέρωσε ότι μετά το δοκιμαστικό της Δράμας το Σάββατο 4/10, θα πραγματοποιήσει στη συνέχεια δοκιμαστικό στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014.
Η UK TRIALS HELLAS είναι η μοναδική σοβαρή εταιρία αξιολόγησης ταλέντων στην Ελλάδα, η οποία μετά από δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλη την επικράτεια, επιλέγει με αξιοκρατικά κριτήρια και νόρμες, αυτούς που στη συνέχεια θα μεταβούν στην Αγγλία, όπου θα δοκιμαστούν εκεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, για να πετύχουν την ένταξή τους σε Αγγλικές ομάδες.
Όπως αναφέρει η εταιρία μετά το άνοιγμά της στην αγορά τηςΙταλίας, το Σάββατο αναμένονται τα αποτελέσματα για τους έξι ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν στην Έμπολι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα η UK Trials Hellas θα ανακοινώσει τη συνεργασία της και με γερμανική ομάδα.
Λιόνας: Πολλά τα ταλαντούχα παιδιά στη Θράκη!
Ο τεχνικός διευθυντής της UK Trials Hellas κ. Λάμπρος Λιόνας ρωτήθηκε για την επιλογή της ακριτικής πόλης για το δοκιμαστικό στις 5/10 και μας είπε:
«Σε ολόκληρη τη Θράκη υπάρχουν καταπληκτικοί άνθρωποι, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολλά αξιόλογα ταλέντα. Ταλέντα, τα οποία δεν πηγαίνει κανείς να τα δει και τα περισσότερα μένουν στην αφάνεια. Πέραν των ομολογουμένως αξιέπαινων ενεργειών και πολύ θετικών βημάτων, που κάνουν κάποιες ακαδημίες να προωθήσουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Εμείς θα δώσουμε τη δυνατότητα διάκρισης, στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο δοκιμαστικό που θα πραγματοποιήσουμε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή. Όσα παιδιά διακριθούν, ανεξαρτήτως αριθμού, θα μεταβούν και θα διεκδικήσουν μια θέση σε ακαδημία ομάδας στο εξωτερικό.
Επίσης συν το χρόνο έχουμε ως στόχο, να προχωρήσουμε σε συνεργασία με κάποιες ακαδημίες της Θράκης και να συμβάλουμε με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, στην ανάδειξη των νεαρών τους ποδοσφαιριστών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της UK TRIALS HELLAS για το δοκιμαστικό της Αλεξανδρούπολης:
Η UK TRIALS HELLAS έρχεται στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό να επιλέξει τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους, την ένταξή τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Το αξιολογημένο από την UK FOOTBALL TRIALS Αγγλίας, προπονητικό team, έχει στόχο να επιλέξει τα παιδιά, που θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές αξιολογήθηκαν στην Αγγλία, σε πλήρως οργανωμένα trials από σκάουτερ αγγλικών ομάδων. Δύο απ’ αυτούς τους παίκτες ήδη βρίσκονται και διαμένουν μόνιμα στην Αγγλία, άλλοι δύο έχουν επιλεγεί να ενταχθούν στην ακαδημία της Στόουκ Σίτι, και αρκετοί άλλοι παρακολουθούνται από αγγλικές ομάδες και θα επαναξιολογηθούν απ’ αυτές, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.
Για πέντε μέρες (22-26/09) έξι νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-18 ετών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε δοκιμαστικό της Empoli FC, στο οποίο πήραν μέρος παιδιά απ’ όλο τον κόσμο. Το Σάββατο αναμένονται τα αποτελέσματα από την Empoli (Η εταιρεία θα ενημερώσει με δελτίο τύπου).
Μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος!
Πληροφορίες για το δοκιμαστικό της Αλεξανδρούπολης
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Ηλικίες: 10-19 ετών
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014
Συγκέντρωση - Εγγραφές: 10:00 - 11:00
Ενημέρωση: 11:00 - 11:30
Έναρξη trial: 11:30
Χώρος διεξαγωγής: Αθλητικό κέντρο ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6947687123
Σωκράτους 83 Αθήνα, 10432, Τηλ.: 2105200418, 2413012568

PDFΕκτύπωσηE-mail
Επιμέλεια football-academies Δευτέρα, 29 Σεπτέμβριος 2014
b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_uk_drama.jpg















Με ανακοίνωσή της η UK TRIALS HELLAS ενημέρωσε για το επόμενο δοκιμαστικό της, το οποίο θα διεξαχθεί στη Δράμα τοΣάββατο 4 Οκτωβρίου 2014.
Επίσης η πολύ αξιόπιστη εταιρία και μοναδική στο χώρο της, έκανε γνωστά τα ονόματα των παιδιών, που ήδη έχουν επιλεχθεί από τηνΣτόουκ Σίτι και θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομής της. Η UK TRIALS HELLAS επισημαίνει ακόμη, το άνοιγμά της στην αγορά τηςΙταλίας και τη συνεργασία της με την Έμπολι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η UK TRIALS HELLAS έρχεται στην Δράμα με σκοπό να επιλέξει τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους, την ένταξή τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Το αξιολογημένο από την UK FOOTBALL TRIALS Αγγλίαςπροπονητικό team έχει στόχο να επιλέξει τα παιδιά, που θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Κάποια παιδιά όπως ο Πομώνης Κων/νος (2003, AJAX Ζακύνθου) και Κουτεντάκης Τίτος (2003, Α.Ο Τυμπάκι), ήδη επιλέχθηκαν από τη Stoke City και θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Επίσης, οι Μαρούδας Αναστάσης (1997, Πανιώνιος) και Κολλάς Χρήστος (1997, Ατρόμητος) δοκιμάστηκαν στις ομάδες: Wolfs, Port Vale και Coltsester.
Η UK Trials Hellas ξεκινάει επίσης συνεργασία με την ιταλική Empoli και την εταιρία ISM, δίνοντας κι άλλες ευκαιρίες σε παιδιά να δοκιμαστούν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.
Ήδη τις προηγούμενες ημέρες 6 παιδιά δοκιμάστηκαν στην Empoli και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος!
Σας ενημερώνουμε ότι το δοκιμαστικό στη Θεσσαλονίκη, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί τις 5/10, αναβάλλεται λόγω συντήρησης του γηπέδου και το επόμενο διάστημα, θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.
Πληροφορίες για το δοκιμαστικό της Δράμας
Πόλη: Δράμα
Ηλικίες: 10-19 ετών
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014
Συγκέντρωση - Εγγραφές: 09:00 - 10:00
Ενημέρωση: 10:00 - 10:30
Έναρξη trial: 10:30

Χώρος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις FAIR PLAY, 3o χιλιόμετρο Δράμας-Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια