ΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τα ανατομικά ενθέματαπροτιμά   πλέον  η πλειοψηφία των  εκατομμυρίων  γυναικών που υποβάλλονται κάθε χρόνο  σε  αυξητική στήθους, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αυτό τονίστηκε κατά τη διάρκεια του 22ο Διεθνούς Συνέδριου Πλαστικής Χειρουργικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε 19-22 Σεπτεμβρίου στο RioDeJaneiroτης   Βραζιλίας, από την InternationalSocietyofAestheticPlasticSurgery.
 «Πράγματι τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες γυναίκες, μετά και το παγκόσμιο σκάνδαλο με τα ενθέματα, δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στα ανατομικά» τονίζει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.
«Φυσικά, διευκρινίζει ο Δρ. Αθανασίου, η προτίμηση αυτή δεν είναι τυχαία καθώς τα ανατομικά ενθέματα είναι πιο ασφαλή αλλά δίνουν και πιο φυσικό σχήμα στο γυναικείο στήθος».
Αξίζει να τονιστεί ότι, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο, κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο περισσότερα από 10 εκατομμύρια γυναίκες υποβάλλονται σε αυξητική στήθους, ενώ στην Ελλάδα οι αντίστοιχες επεμβάσεις ξεπερνούν  τις 10.000!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια