Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, "ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. Β. & ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΠΟΛΗΣ Β. ΛΑΜΠΑΚΗ

Σε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ την Τρίτη 14/9/2014 ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ αναφερόμενος σε σχετικό θέμα, υπερασπίστηκε την πολιτική του ΤΑΙΠΕΔ όσο αφορά- όπως κατά λέξη ανέφερε -τα αναξιοποίητα ακίνητα του δημοσίου που ανήκουν στην «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» («ΕΤΑΔ»).
Την ίδια ακριβώς ημέρα ως "ΑΝΑ.Σ.Α" δημοσιεύσαμε δελτίο τύπου αναφέροντας πως οι θέσεις αυτές του κυρίου Λαμπάκη μπορούν να αποτελέσουν την "κερκόπορτα" όσο αφορά την εκποίηση δημόσιων και δημοτικών εκτάσεων της ΕΤΑΔ από το Τ.Α.Ι.Π.ΕΔ. διότι κατά την ίδια έννοια και η περιοχή του κάμπινγκ του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε στο μέλλον να θεωρηθεί ότι κρίνεται ως αναξιοποίητη σε σχέση με την εκμετάλλευση ενός σύγχρονου πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Και επιπλέον επισημαίναμε πως με αυτό τον τρόπο δικαιολογείται και η πρόσφατη απόφασή του να χαρίσει στην ουσία στην ΕΤΑΔ/ ΤΑΙΠΕΔ δημοτική έκταση 700 τ.μ. μειώνοντας το πλάτος οδού που οδηγεί στην παραλία κατά 6 μέτρα.
Σήμερα προχωράμε και σε αποκαλύψεις  και παραθέτουμε και τις αποδείξεις μια και ο κύριος Λαμπάκης με τον πλέον επίσημο τρόπο (πρακτικό συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου) "παραδέχεται" το γεγονός πως ΟΛΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΝΙΚΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ είναι αναξιοποίητος με αποτέλεσμα όπως κατά λέξη ο ίδιος αποφάσισε να πρέπει να "αξιοποιηθεί με την δημιουργία απ ́ αυτής της έκτασης Ξενοδοχειακής μονάδας SUPERIOR με όλες εκείνες τις επενδύσεις ώστε να την καθιστά ανταγωνιστική και ελκυστική".
Πλέον ο κύριος δήμαρχος με τον πλέον ξεκάθαρο και επίσημο τρόπο "πιστοποιεί" την σε εξέλιξη απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ για την εκποίηση του συγκεκριμένου χώρου και παρά τις υποκριτικά δηλώσεις του περί του αντιθέτου.
Κάτι ανάλογο "προσπαθεί" και με την (χωρίς καμία λογική) απόφαση του, να ανεγερθεί το νέο Λύκειο των Φερών σε ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ ΑΕ και του ΤΑΙΠΕΔ!!!
Ως νέα δημοτική παράταξη πράττουμε τα αυτονόητα και κάτι ανάλογο ειδικά για το θέμα του πρώην χώρου του ΕΟΤ θα περιμένουμε και από τους φορείς που ήδη έχουν εκφράσει άποψη και θέση για το ζήτημα με το ΤΑΙΠΕΔ. Όπως για παράδειγμα ο κύριος Ουζουνίδης βουλευτής των ΑΝΕΛ, η οικολογική εταιρεία Έβρου, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Εθνικός ΜΓΣ (του οποίου εγκαταστάσεις βρίσκονται μέσα στον συγκεκριμένο χώρο), δημοτικές παρατάξεις κλπ .

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
"ΑΝΑ.Σ.Α."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια