ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Για τη Γενεύη αναχωρεί σήμερα (02/10/2014) ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ως μέλος της ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας, για να συμμετάσχει στη Φθινοπωρινή Συνάντηση της Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 και 5 Οκτωβρίου 2014.

Στο πλαίσιο της Φθινοπωρινής Συνάντησης, θα πραγματοποιηθεί Διάσκεψη με θέμα «Νέες προκλήσεις κατά της ασφάλειας: Ο ρόλος των Κοινοβουλίων».
Η θεματολογία καλύπτει ενότητες, όπως:
  • Πολιτικο-στρατιωτική - Έλεγχος των όπλων και αφοπλισμός τους, προστασία των πολιτών από κινδύνους εκρήξεων, καθώς και ο ρόλος του ΟΑΣΕ, αναφορικά με την προστασία των εθνικών μειονοτήτων.
  • Οικονομικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα - Οι νέες προκλήσεις ως αποτέλεσμα των μεταβολών στις διάφορες μορφές βίας, καθώς και οι συνέργειες μεταξύ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στο θέμα της ρύθμισης της λειτουργίας των ιδιωτικών στρατιωτικών και άλλων εταιριών ασφάλειας.

Τέλος, αναμένεται να παρουσιαστούν οι νέες προκλήσεις και το έργο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια