Επίθεση Μαρίνου Ουζουνίδη στον Νίκο Γκότση με αφορμή τηλεοπτική του παρουσία ....

 
Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον στο δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής, στη ΔΕΛΤΑ τηλεόραση με τον Τάσο Παλαιστίδη, το σόου Σαμαρά – Γκότση,  Ν.Δημοκρατίας – Πασόκ. Μου γεννήθηκαν λοιπόν κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες τις παραθέτω παρακάτω.
    Κ.Γκότση είστε αντιδήμαρχος όλου του καλλικρατικού δήμου της Αλεξανδρούπολης. Κάπου πρέπει να μπερδευτήκατε γιατί οι Βουλευτές στον Έβρο είναι τέσσερις εκ των οποίων οι  τρεις Υφυπουργοί. Όπως μάλλον αγνοήσατε υπάρχει και τέταρτος  βουλευτής στον Έβρο. Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει όσο ο ανώνυμος κόσμος θα με τιμά με την ψήφο του θα με έχει κοντά του, για να μεταφέρω τα προβλήματά του στην Βουλή.
Έχετε καταλάβει κύριε Γκότση, ότι οι Εβρίτες έχουν θανατώσει πάνω από το 10% του ζωικού κεφαλαίου τους και ένας από τα επιτελεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχει έρθει στην περιοχή ;
Από τον πρώην υπουργό τον κ.Τσαυτάρη Αθανάσιο καθηγητή της Γενετικής μέχρι και τους σημερινούς Καρασμάνη – Κουκουλόπουλο;
Ενημερωθείτε, ότι ο Βουλευτής Έβρου Ουζουνίδης Μαρίνος εκλεγμένος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για όλα αυτά που λέτε εσείς, έχει μιλήσει και τα έχει καταγγείλει στην Βουλή παρά τέταρτο.
Πρώτα κ.Γκότση, φέρτε ένα μικρό θετικό αποτέλεσμα και μετά κάνετε τις μεγάλες δηλώσεις .
Με την ευκαιρία αυτή κ.Γκότση, πού ήταν η κυβέρνηση όταν έκλεισε το εργοστάσιο ζαχάρεως στην Ορεστιάδα ;Μήπως κράτησαν το εργοστάσιο ζαχάρεως στο Πλατύ Ημαθίας, επειδή Υπουργός και Υφυπουργός εκλέγονται σε εκείνη την περιοχή ;Ερώτηση κάνω.
Δεν μας είπατε μιας και είστε άριστος γνώστης της κατάστασης, αν αναφέρατε μία κουβέντα στον πρωθυπουργό για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας με τους λαθρομετανάστες; « Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα να μετακινηθούν, δεν υπάρχουν μέσα προστασίας και άλλα πολλά τα οποία καταγγέλλονται καθημερινά.
Είπατε κάτι με τον νέο Επίτροπο, όσον αφορά τα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής;
Εύχομαι κ.Γκότση μέσα από την καρδιά μου, να έρθουν να δουν και να δώσουν λύσεις τα κυβερνητικά στελέχη. Οι αποζημιώσεις θα πρέπει να συνδυαστούν, με την ξαναδημιουργία του ζωικού κεφαλαίου στην περιοχή μας .
Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε κοντά στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους.
Φέρτε προτάσεις και εμείς θα τις στηρίξουμε κ.Γκότση.
Και κάτι ακόμα για να είστε ενήμερος, η σημερινή κυβέρνηση χρηματοδοτεί το καταχρεωμένο Ερρίκος Ντυνάν με 180 εκατ.ευρώ για να σώσει τις θέσεις εργασίας. Τα εργοστάσια ζαχάρεως Ορεστιάδος –Σερρών που χρειάζονταν προς το παρόν 12 εκατ. ευρώ δεν τα χρηματοδότησαν.


                                                                       Ο βουλευτής Έβρου

                                                                       Μαρίνος Ουζουνίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια