ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΑΡΙΝΟΥ

ΠΡΟΣ:
Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Καρασμάνη

Αλεξανδρούπολη, 01/10/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του νομού Έβρου για αδιαφορία, μη εξυπηρέτηση και αδικαιολόγητη ταλαιπωρία πολλών μηνών όσον αφορά τις υπηρεσίες του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), θα ήθελα να καταγγείλω συγκεκριμένα τα εξής:


Τα τηλέφωνα του ΟΓΑ δεν απαντούν ποτέ! Είναι απαράδεκτο, εδώ και μήνες κάτοικοι της περιοχής να προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν με τα αρμόδια γραφεία της περιοχής αλλά να μην συγκινείται κανείς. Κι εγώ ο ίδιος προσπαθούσα επί μέρες να επικοινωνήσω με το υποκατάστημα του ΟΓΑ στην Κομοτηνή, καλώντας επανειλημμένα στους αριθμούς 25313 55200 και 25313 55208 που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα και δεν το σήκωνε κανείς.  


Ασφαλισμένη γυναίκα στον ΟΓΑ, χειρουργημένη (με αφαίρεση τμήματος του στομάχου) κι ενώ έπαιρνε σύνταξη από το συγκεκριμένο ταμείο και της την κόψανε, πέρασε τον Σεπτέμβριο του 2013 από την αρμόδια επιτροπή πιστοποίησης περιμένοντας να εγκριθεί η αναπηρική σύνταξη και μέχρι και σήμερα δεν βγήκε η απόφαση της επιτροπής.


Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Απελπισμένοι οι πολίτες κάνουν αμέτρητες προσπάθειες να επικοινωνήσουν με τον ΟΓΑ χωρίς αποτέλεσμα και οι προβλεπόμενες διαδικασίες όσον αφορά τις επιτροπές χρονοτριβούν χωρίς να δίνουν καμιά πληροφορία.


Παρακαλώ κ. Υπουργέ, όπως λάβετε μέτρα προς συμμόρφωση της υπάρχουσας κατάστασης που επικρατεί στον ΟΓΑ, ώστε να εξυπηρετούνται με τον σωστότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.


Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος
Βουλευτής Ν. Έβρου, Ανεξάρτητοι Έλληνες


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια