Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης ευχαριστεί τον Κικίλια την απόφαση επαναλειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Επιστολή μου στον αξιότιμο Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλη Κικίλια, επ' ευκαιρίας της απόφασης επαναλειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Κ. Υπουργέ ,

Διερμηνεύοντας τις σκέψεις, την ανησυχία & τα αισθήματα γενικά των Θρακιωτών, σου εκφράζω από καρδιάς τις θερμές Ευχαριστίες για την ουσιαστική, δικαία & απόλυτα εύστοχη Απόφασή σου για την απόδοση τηςΣχολής Δοκ. Αστυφυλάκων Κομοτηνής στην Ελληνική Αστυνομία, ελεύθερη Βαρών & μόνο για λόγους εκπαιδευτικούς. Εμείς οι Θρακιώτες , είμαστε φιλότιμοι & δεν ξεχνούμε το καλό! Βεβαίως στο καλό ,υπάρχει το καλύτερο & στο καλύτερο, το άριστο. Το άριστο για μας είναι: 1. Η αποκαταστατική Απόφασή σας να επεκταθεί & για το Τμήμα Δοκ. Αστυφ .Ξάνθης & 2. Να σταθείτε Τιμητικά & Εθνικά έναντι των τριών Σχολών της Θράκης προκειμένου να τις αναδείξετε στους ομολόγους σας της Ε.Ε ώστε να μετεξελιχθούν στη συνέχεια και σε Μετεκπαιδευτικά Κέντρα των Οργανισμών ΕUROPOL & FRONTEX στη Νοτιοανατολική Ευρώπη .

Κ. Υπουργέ, είμαι έτοιμος να σου παρέξω κάθε Εμπειρία & Βοήθεια , πιστεύοντας ότι η παρούσα καινοτόμος Πρόταση θα αγκαλιαστεί & από το νέο μας Επίτροπο Δημ. Αβραμόπουλο γνωστό & ευαίσθητο παράγοντα σε ότι αφορά την Πατρίδα του ΟΡΦΕΑ .

Με εκτίμηση





Αναστάσιος Δημοσχάκης
Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια