O ολίγιστος πολιτικός που κρύβει την δειλία του στις ανακοινώσεις του ταλαίπωρου Ελενόπουλου!

ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ
Στη φωτό ο ηρωικός Ελενόπουλος ο οποίος όλο αυτό το διάστημα επιχειρεί να παρουσιάσει έναν δειλό και συμβιβασμένο πολιτικό που τρέμει τους Σαμαρά-Βενιζέλο σαν λιοντάρι που είναι έτοιμο να τους κατασπαράξει. Το ίδιο δειλός και ο πρώην πρωθυπουργός Καραμανλής που παρακολουθεί αμήχανος και άβουλος τις κοτούλες τύπου Νικήτα Κακλαμάνη να επιστρέφουν στο κοτέτσι.
Γράφει ο Τσώρτσιλ
Ενώ ο Βενιζέλος, σύμφωνα με τους παπανδρεικούς, ανέτρεψε την κυβέρνηση Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός για άλλο μια φορά δίνει γη και υδωρ και υπεψηφίζει την κυβέρνηση!
Εχουμε λοιπόν να κάνουμε με έναν ακόμη τζάμπα μάγκα, ο οποίος εκφράζει διαφωνίες για μια σειρά αποφάσεων της κυβέρνησης και στην συνέχεια βάζει την ουρά στα σκέλια σαν φοβισμένο pet και υπερψηφίζει.
Μιλάμε για έναν ακόμη δειλό πολιτικό ηγέτη, ο οποίος πίσω από το άλλοθι του θεσμικού πολιτικού (σε μια χώρα που το Σύνταγμα έχει μετατραπεί σε χρησιμοποιημένη καπότα και πρέπει να πάμε τάχιστα σε αναθεώρησή του) στηρίζει άβουλα μια κυβέρνηση αντιμεταρρυθμιστών, οι οποίοι υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια το πελατειακό κράτος και τους κομματικούς στρατούς.
Οτι δηλαδή έκανε και η δική του κυβέρνηση.
Κατά τα άλλα έχει αφήσει στην Αθήνα τον ταλαίπωρο Ελενόπουλο να βγάζει τις γνωστές παπαροανακοινώσεις-κατεβατά με τις οποίες προσπαθεί να εμφανίσει τον Παπανδρέου που έχει συμπεριφορά κοτούλας απέναντι στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο, σαν λιοντάρι ατάιστο.
Τόσο ο Παπανδρέου, όσο και ο Καραμανλής, εάν δεν θέλουν να καταχωρηθούν στην ιστορία σαν δύο δειλοί πολιτικοί ηγέτεςοι οποίοι έβαλαν ταφόπλακα στα ιστορικά οικογενειακά επώνυμα θα πρέπει επιτέλους να δείξουν ότι διαθέτουν προσωπική και πολιτική αξιοπρέπεια.
Οτιδήποτε άλλο είναι ντροπή.
Το ίδιο ισχύει και για τους κλανιάρηδες καραμανλικούς που δήθεν διαφωνούν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και στο τέλος σαν κοτούλες υπερψηφίζουν τα πάντα όλα.
Βέβαια τέτοιος σκατιάρης είναι και ο λαός, γιατί θα πρέπει να είναι διαφορετικοί οι ηγέτες του;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια