Μπράβο στην Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ

Ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», συγχαίρει για τις επιτυχίες τους στο Διεθνές Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, τους αθλητές της Εθνικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, Γιώργο ΜουχθήΠαναγιώτη ΙωάννουΜάριο Χατζηκυριάκο και  Φωτεινή Μπούσιου.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτά τα παιδιά, που τα θεωρούμε «δικά μας», αφού για δεκαπέντε μέρες, το φετινό Καλοκαίρι, προετοιμάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη, βάζοντας τις βάσεις, υπό την καθοδήγηση ενός εκλεκτού επιτελείου που είχε μαζί του ο προπονητής της ομάδας κ. Χρόνης Πολίτσης.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε συγχρόνως την Ομοσπονδία, που με τον σχεδιασμό της και την αναπτυξιακή της πολιτική προς την περιφέρεια, έδωσε το ερέθισμα, σε πολλά νέα παιδιά με Αναπηρία, να παρακολουθήσουν από κοντά τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας και  να καθοδηγηθούν στα πρώτα τους «πινγκπονιστικά βήματα», από ένα καταξιωμένο προπονητή, που ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Εθνική και στο άθλημα γενικότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια