«ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΑΣ


«Το ΠΑΡΩΝ που θα ψηφίσουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για να δώσουμε τέλος στη συγκυβέρνηση εθνικού αφανισμού, θα είναι η αρχή της εθνικής αποστολής μας για να ανασυγκροτήσουμε τη πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα.


Ένας από τους βασικούς πυλώνες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες οφείλουμε να στηρίξουμε με τα δικά μας, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.


Από τη Δευτέρα το μεσημέρι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να σταματήσουμε, σε αυτό το σημείο, το ξεπούλημα κομμάτι - κομμάτι της  ΕΑΣ, με το εργοστάσιο της Μάνδρας να μετράει λίγα 24ωρα πριν περάσει στα χέρια ιδιώτη. Πώληση που θα σημάνει εξόντωση του εργατικού δυναμικού και ανεξέλεγκτες πωλήσεις, (Ποιός ξέρει; Ποιός το διασφαλίζει ότι δεν θα συμβεί;) ίσως και σε εκείνους που διψούν για εξοπλισμό, όπως οι Τζιχαντιστές.


Οι ΑΝΕΛ εμμένουμε στην αναγκαιότητα η ΕΑΣ να παραμείνει στο ελληνικό κράτος και μόνο».


Αυτή τη δήλωση έκανε ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Τέρενς Κουίκ, μετά την επίσκεψή του στις κεντρικές εγκαταστάσεις των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, μαζί με την Πολιτευτή Β´ Αθήνας και Οργανωτική Περιφερειάρχη Ηπείρου - Επτανήσων Ευαγγελία Εγγλέζου.


Στην επίσκεψη αυτή συναντήθηκαν και με την Διοίκηση της ΕΑΣ και με εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά και των απολυμένων.


Ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας με τους εργαζόμενους, αναφέρθηκε και στη ΕΛΒΟ, όπου μέσα σ' όλα έχει γίνει αρπαγή των αποζημιώσεων των απολυμένων, τους οποίους πρόσφατα συνάντησε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Θεόδωρο Τοσουνίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια