ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η «Νέα Δημοκρατία» ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως το κόμμα της λογικής και της μετριοπάθειας, ταγμένο να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού από την εξαλλοσύνη των άκρων.
Σήμερα, ανεύθυνες και ακραίες δυνάμεις αποφάσισαν να σύρουν τον Ελληνικό λαό στη δίνη των πρόωρων εκλογών, εκλογές τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν επιθυμούσε.
Το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο και οι πολίτες έχουν την ευκαιρία στις 25 Ιανουαρίου με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα σ’ όσους καλλιεργούν την αβεβαιότητα και κοροϊδεύουν τον κόσμο με ψεύτικες υποσχέσεις.
Ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια, με αιματηρές θυσίες, στήριξε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Οι θυσίες αυτές δεν πρόκειται να πάνε χαμένες.
Η ΝΔ ουδέποτε φοβήθηκε να δώσει τη μάχη των εκλογών και ουδέποτε κρύφτηκε από την κρίση του ελληνικού λαού. Το ίδιο θα πράξει και τώρα. Με αισιοδοξία, με σχέδιο και με αυτοπεποίθηση.
Στην μάχη αυτή μπαίνουμε μπροστά, αποφασισμένοι να φέρουμε το μήνυμά μας σε κάθε πολίτη ξεχωριστά και, ιδιαίτερα, στους περήφανους συμπατριώτες μου της Γενέτειράς μου, του οραματικού και ιστορικού Έβρου!
Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στον Έλληνα πολίτη το μέλλον που του αξίζει, διασφαλίζοντας την Εργασία, την Ασφάλεια, το Δίκαιο και την Υπερηφάνεια του.
Με τιμή

Αναστάσιος Δημοσχάκης

Επίτιμος Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια