«ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ»

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας μίλησε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στις τηλεοπτικές του παρεμβάσεις στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» του ΚΟΝTRA CHANNEL, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Σωτήρη Ξενάκη και σήμερα το πρωί (30.12.14) στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» των δημοσιογράφων Γιώργου Οικονομέα  και Δημήτρη Καμπουράκη.
Τα βίντεο υπάρχουν στο terensquick.blogspot.gr
Οι κυριότερες τοποθετήσεις του Τέρενς Κουίκ ήταν οι εξής:
  1. «Στην προεκλογική περίοδο ο Αντώνης Σαμαράς θα συνεχίσει να ασκεί «τρομοκρατία» σε βάρος των Ελλήνων, ενστερνιζόμενος και τις ωμές παρεμβάσεις των ξένων αγορών στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας μας».


  1. «Ο διπολισμός - πέρα από την «σαμαρική τρομοκρατία» - θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της προεκλογικής περιόδου. Αν και είναι εμφανές πλέον, ότι η ΝΔ θα έχει «μέτωπα» και εναντίον του ΠΑΣΟΚ, καθώς Σαμαράς – Βενιζέλος, οι μέχρι χτες συγκυβερνώντες, είναι σε απόλυτη συγκρουσιακή τροχιά».


  1. «Να μην αποκλείει κανείς την πιθανότητα, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να κατεβεί σε εκλογές με δικό του Κόμμα, σε αγαστή συνεννόηση με τον συμφοιτητή του στα αμερικανικά πανεπιστήμια Αντώνη Σαμαρά. Ο στόχος προφανής: Ο Γ.Α.Π. να «κόψει» ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΟΤΑΜΙ, προσπαθώντας να δώσει την εκλογική πρωτιά στην ΝΔ του Σαμαρά, που του πρόσφερε όλες τις ασυλίες, τις οποίες ήθελε. Κι εννοώ αυτές που χρειαζόταν ο Γιώργος Παπανδρέου».


  1. «Πρόεδρος Δημοκρατίας θα εκλεγεί από μια κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», την οποία επιδιώκουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ως θεματοφύλακες των σημαντικότερων ζητημάτων που αφορούν την κάθε ελληνική οικογένεια και την ελληνική οικονομία. Θα ήθελα να τονίσω επίσης, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουμε σε Συνταγματικές αλλαγές, που θα ευνοούν την  Άμεση Δημοκρατία. Αυτό σημαίνει, ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκλέγει απευθείας ο λαός».


  1. «Αν θα συνεχίσω να είμαι ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και στην προεκλογική περίοδο, αυτό είναι απόφαση του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου. Προσωπικά ξεκαθαρίζω, ότι πάνω απ’ όλα βάζω την Πατρίδα και το Κίνημα, το πού μπορώ να είμαι χρήσιμος και όχι την όποια Βουλευτική «καρέκλα». Είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Και δεν ξέρω πόσοι αντέχουν να το σκέφτονται έτσι».

  1. «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε σίγουρα στην επόμενη Βουλή, και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικό ποσοστό, γιατί θα επιβραβευτεί η τήρηση όλων των προεκλογικών μας θέσεων και υποσχέσεων, χωρίς να κάνουμε τούμπες «ά λά Κομανέτσι», όπως βλέπουμε να πράττουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια