Ντόρα: Μπορεί ο κ. Σαμαράς να το ξανασκεφτεί…

Ανοιχτό άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη το ενδεχόμενο να οδηγηθεί τελικά η Νέα Δημοκρατία σε Συνέδριο, παρά την κατηγορηματική απόρριψη του σχετικού αιτήματος από τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Το κορυφαίο στέλεχος της Κεντροδεξιάς, που στη δραματική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κέρδισε τις εντυπώσεις με την πολιτική ρητορική που άρθρωσε, για τα αίτια της ιστορικής ήττας της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και για το πώς πρέπει να πορευτεί η Παράταξη στο μέλλον, προκειμένου να ξαναγίνει αξιόπιστη εναλλακτική λύση εξουσίας.

“Μπορεί ο κ. Σαμαράς να το ξανασκεφτεί, αν διαπιστώσει ότι το αίτημα βρίσκει πολλούς υποστηρικτές”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία σχολίασε ότι ήδη από χθες 16 βουλευτές έθεσαν μετ’ επιτάσεως το ζήτημα, μέσω των ομιλιών τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να αλλάξει, ώστε να ξαναγίνει ελκυστική για πλατιές κοινωνικές πλειοψηφίες, προκειμένου να αποφύγει να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με το θέμα της ηγεσίας, η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι δεν έχει τόση σημασία το ποιός θα είναι ο αρχηγός, αλλά η νοοτροπία που θα επικρατήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια