Να πληρώσουν οι καναλάρχες τους συνταξιούχους

Για να σταματήσουν οι ουρές στις τράπεζες. Ετσι θα γλιτώσουν και οι τηλεθεατές τους από την 24ωρη πλύση εγκεφάλου που γίνεται, δείχνοντας 100 φορές την ημέρα μεγάλες ουρές σε πέντε-δέκα τράπεζες. Αντί να χυνουν κροκοδείλια δάκρυα οι μνημονιακοί τηλεαστέρες για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συνταξιούχοι στις ουρές των τραπεζών θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα καλώντας τους ιδιοκτήτες των καναλιών να πληρώσουν αυτοί τις συντάξεις.

Άλλωστε οι τράπεζες είναι κλειστές γιατί οι νταβατζήδες που σήμερα κόπτονται για τους συνταξιούχους δεν πλήρωσαν ποτέ δεκάρα τσακιστή για τα θαλασσοδάνεια που άρπαξαν για να λιβανίζουν τους πολιτικούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα αλλά και την τρόικα που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό. Τα δισεκατομμύρια που χρωστάνε οι ντουντούκες της διαπλοκής που για μια ολόκληρη πενταετία είχαν φορέσει την κουκούλα και τρομοκρατούσαν όσους τολμούσαν να αντισταθούν στην τρόικα φτάνουν και περισσεύουν για να πληρωθούν στο ακέραιο οι συνταξιούχοι για να μην ταλαιπωρούνται στις ουρές. Βέβαια, επειδή οι ιδιοκτήτες των χρεοκοπημένων και ξοφλημένων καναλιών

δεν έχουν μάθει πότε να πληρώνουν μπορούν να παρακαλέσουν τα αφεντικά τους δηλαδή τον Σόιμπλε και τη Μέρκελ να επαναφέρουν τη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται ναν το κάνουν γιατί είναι η τρόικα εσωτερικού που πίεσε τους δανειστές να κλείσουν τις τράπεζες στην Ελλάδα για να κάψουν το δημοψήφισμα και να πριονίσουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Πάντως έχουν δίκαιο να κάνουν επί 24ωρου βάσεως πλύση εγκεφάλου και κινδυνολογία.

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας πριν αρχίσει τον πόλεμο με τους ξένους τοκογλύφους έπρεπε να κλείσει τους λογαριασμούς με την τρόικα εσωτερικού που σήκωσε ξαφνικά κεφάλι και πιέζει για εκτροπές και πραξικοπήματα. Ελπίζουμε μετά το δημοψήφισμα αυτοί που κάνουν μαύρη προπαγάνδα δείχνοντας τις ουρές στις τράπεζες να μην βρεθούν τίποτα ουρές παραγωγικών υπουργείων ζητώντας πάλι προμήθειες και έργα.
http://www.kontranews.gr/politiki/item/91760-sinaksioyxoi

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια