"Help Greece: Food and Medicine": Καμπάνια για την οικονομική στήριξη των Ελλήνων

Help Greecefood and medicine” είναι η νέα καμπάνια που ξεκίνησε μόλις πριν λίγες ώρες, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τροφίμων και φαρμάκων.
«Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θέλουμε να βοηθήσουμε τους Έλληνες πολίτες να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας. Η κρίση έχει δυστυχώς τεράστιο αντίκτυπο στην πλειοψηφία των πολιτών. Τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάζονται έχουν σοβαρές συνέπειες για τη ζωή των ανθρώπων, καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν βασικές τους ανάγκες, όπως είναι η εξασφάλιση τροφής, ή ακόμα και η αγορά των απαραίτητων φαρμάκων», δηλώνει η ομάδα που δημιούργησε την καμπάνια αυτή.
Τελικός στόχος της ομάδας είναι η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων σε μία αποθήκη και η διανομή αυτών πανελλαδικά. Για παράδειγμα ρύζι, αλεύρι, ζυμαρικά, ζάχαρη, μέλι, αλλά και φάρμακα για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών, θα συγκεντρωθούν αρχικά.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαθέσετε κι εσείς κάποιο ποσό βοηθώντας τους Έλληνες πολίτες να ζήσουν καλύτερα:
Η διαδικασία για τη δική σας συνεισφορά είναι πολύ απλή και γίνεται με πιστωτική κάρτα. Ο καθένας μπορεί να διαθέσει οποιοδήποτε ποσό εκείνος επιθυμεί.
Συγκεκριμένα, η “Help Greecefood and medicine” στέλνει στο καθένα από εσάς ευχαριστήριο δώρο, εφόσον επιλέξετε να διαθέσετε συγκεκριμένα ποσά, όπως $3, $8, $15, $50, $100, $500, $1000, $5000 και $10000.
«Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να βοηθήσει, όπως ο καθένας  μπορεί. Περιμένουμε ανυπόμονα την στήριξη όλων σας και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά», υποστηρίζει η ομάδα-δημιουργός της καμπάνιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια