Χρήσιμα tips ώστε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τις σωληνώσεις του μπάνιου σας! Κάντε απόφραξη τώρα στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο.

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού καθώς είναι το τελευταίο δωμάτιο που επισκεφτούμε πριν κοιμηθούμε και το πρώτο όταν ξυπνάμε, επομένως η υγιεινή του συγκεκριμένου χώρου είναι 100% απαραίτητη. Ειδικά οι κάτοικοι των περιοχών της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου υποφέρουν συστηματικά από προβλήματα στις σωληνώσεις του μπάνιου και από έντονες δυσοσμίες.
Για να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα όπως οι αποφράξεις καλό είναι να διαβάσετε τα tips που θα ακολουθήσουν ή αν έχετε αργήσει και το πρόβλημα έχει προχωρήσει καλό είναι να απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία στις αποφράξεις…
Αρχικά, φτιάξτε το δικό σας μείγμα που θα σας βοηθήσει να αποφράξετε αποτελεσματικά τις σωληνώσεις του μπάνιου σας. Τι θα χρειαστείτε;
  • 1 φλιτζάνι ξίδι
  • 3 φλιτζάνια καυτό νερό
Έπειτα, καθαρίστε αποτελεσματικά κάθε είδος υγιεινής το οποίο υπάρχει στο μπάνιο σας. Ξεκινήστε από το νιπτήρα, αφήστε το μείγμα να δράσει πάνω στις σωληνώσεις και μην ξεπλύνετε με νερό αν δεν περάσουν τουλάχιστον 10 λεπτά. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το ξίδι είναι ένα φυσικό προιόν με ιδιαίτερες απολυμαντικές και αποσμητικές ιδιότητες. Για την λεκάνη εμπιστευτείτε τη δύναμη της μαγειρικής σόδας. Όπως και με το ξίδι, αφήστε τη μαγειρική σόδα να δράσει σε βάθος τις σωληνώσεις σας αποτρέποντας έτσι μια για πάντα τις αποφράξεις. Τέλος, για τη μπανιέρα σας αντικαταστήστε το μείγμα με λεμόνι και προσοχή αν θέλετε να απομακρύνετε τα άλατα ξεπλύνετε με κρύο και όχι με ζεστό νερό.
Με φυσικά προϊόντα μπορείτε να έχετε θεαματικά αποτελέσματα και φυσικά να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρία, αν το πρόβλημα των αποφράξεων παραμένει.
Για περισσότερες συμβουλές ή αν έχετε ανάγκη από ένα αξιόπιστο συνεργείο, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Για Ηλιούπολη πατήστε εδώ και για Άγιο Δημήτριο εδώ .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια