Βούτσης: Τέρμα το σταριλίκι...τουλάχιστον για την Αριστερά

«Υπήρξαν και λάθη τακτικής και λάθη εκτιμήσεων, αλλά υπήρξε ταυτόχρονα μια κατάθεση ψυχής και κατάθεση ειλικρίνειας, η οποία παρακολούθησε όλο αυτό το εγχείρημα και...
το παρακολουθεί και τώρα και με αυτήν την έννοια αυτή είναι η εγγύηση, δηλαδή η διάθεσή μας και η ειλικρίνεια με την οποία ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο. Αναγνωρίζουμε επί της ουσίας και λάθη και προβλήματα και ταυτόχρονα εγγυόμαστε ότι είμαστε μια πολιτική δύναμη που μπορεί να κρατήσει ακόμη καλύτερα τώρα πια το τιμόνι της χώρας» ανέφερε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης μιλώντας στο Mega.

Αναφερόμενος στη Λαϊκή Ενότητα έκανε λόγο για «διάσπαση φίλων και συντρόφων» και επισήμανε ότι μετά την αποχώρηση των στελεχών αυτών από το κόμμα υπήρξε μια μεταβατική φάση για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έκλεισε, όπως είπε, το Σαββατοκύριακο με την πανελλαδική σύσκεψη

Σε ό,τι αφορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι «όλα θα τα κρίνει ο λαός», ενώ σημείωσε ότι «τώρα φαίνεται πόσο αξιοπρεπής και ειλικρινής ήταν η στάση που πήραμε στις 19 Αυγούστου και είπαμε πάμε να διευκρινιστεί το τοπίο».

«Τέρμα, τουλάχιστον για την Αριστερά, το σταριλίκι. Oι προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες μέσα σε ένα κόμμα και σε ένα χώρο της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της κινηματικής αντίληψης, της ανιδιοτέλειας δεν κάνουν καθόλου καλό και έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι έχεις περισσότερους προέδρους ή εν δυνάμει προέδρους ή κατά φαντασίαν προέδρους μέσα σε έναν χώρο απ΄αυτούς που μπορείς να συντηρήσεις ως χώρος. Αυτά είναι διδάγματα που ιδιαίτερα για τον χώρο της Αριστεράς είναι επώδυνα» πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια