Πέταξαν Αυγά στον Λαπαβίτσα στην Καβάλα ! (video)

Ένα μεμονωμένο θλιβερό επεισόδιο, ενδεικτικό του κλίματος πόλωσης που επικρατεί, πραγματοποιήθηκε χθες το βραδυ στη πλατεία καπνεργάτη της Καβάλας,  κατα την διάρκεια των δηλώσεων που παραχωρούσαν στο ΕΝΑ channel ο βουλευτής Ημαθίας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ κ. Κώστας Λαπαβίτσας παρουσία κσι των δυο βουλευτών της ΚΑΒΑΛΑΣ του κ Ιωαννιδη και της κας Τσανακα.
Πιό συγκεκριμένα την ώρα που ο κ. Λαπαβίτσας (Κεντρικός Ομιλητής της Εκδήλωσης) και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρα Τσανάκα παραχωρούσαν συνέντευξη στο ΕΝΑ channel, ένας άγνωστος νεαρός άνδρας πέταξε 2 αυγά προς το μέρος τους.
Ο επιτηθέμενος με αυγά κάτοικος της ΚΑΒΑΛΑΣ, αφού στόλισε με διάφορα κοσμητικά επίθετα τους παρευρισκόμενους ( πουλημένοι. κωλοτούμπες, κα) πέταξε ένα αυγό χωρίς ωστόσο να βρει κάποιον στόχο και απομακρύνθηκε φωνάζοντας.
Χαρακτηριστικό ειναι πως δεν υπήρχε αστυνομική παρουσία εκτός απο ένα ανακριτικό της τροχαίας με πλήρωμα… Οι οποίοι ομως προφανώς δεν αντελήφθησαν καν το γεγονός.
Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και των δύο πρώην βουλευτών, ενώ τον ρόλο του «πυροσβέστη» ανέλαβε ο επίσης πρώην βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Ιωαννίδης.
Το επεισόδιο έληξε με την απομάκρυνση του άγνωστου άνδρα, ο οποίος όμως συνέχιζε από απόσταση τους λεκτικούς χαρακτηρισμούς.
Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι ο «δράστης» δήλωσε ότι δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα και τάχθηκε υπέρ της αποχής…
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά…


.videotex.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια