Cowa: Το σωστό Facility Management

Ο όρος facility management δεν περιγράφει απλά ένα ολόκληρο σύστημα καθαριότητας, αλλά διαχειρίζεται ταυτόχρονα πολλούς τομείς, οι οποίοι μπορούν να δώσουν ισχυρή ώθηση στην λειτουργικότητα και στην συντήρηση ενός κτηρίου.
Επικεντρώνεται σε βασικά σημεία όπως:
  • O ανθρώπινος παράγοντας και η προσεγμένη στρατηγική καθαριότητας που θα ακολουθηθεί για να υπάρχει ένα αυστηρά δομημένο πλαίσιο σε αυτού του είδους τις υπηρεσίες.
  • Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση και βιωσιμότητα σε όλες τις κλίμακες των κτηρίων, ώστε να διασφαλίζεται η παραμονή των ατόμων στο σωστό πλαίσιο.
  • Με την τεχνολογία για σύμμαχο, προκύπτει η διαθεσιμότητα μηχανημάτων που παρέχουν βασικές υπηρεσίες στην καθαριότητα και στην άριστη συντήρηση των κτηρίων.
Το facility management διαφοροποιείται στην ουσία σε ότι αφορά την διαχείριση των καθηκόντων των ατόμων σε όλους τους τομείς. Έτσι εξασφαλίζονται βασικές λειτουργίες σε οτιδήποτε ζητήσει ο πελάτης.
Ποιες είναι οι γραμμές που ακολουθούνται από τα συνεργεία καθαρισμού cowa;
  • Τεχνογνωσία. Τα οργανωμένα τμήματα υπαλλήλων είναι έτσι δομημένα ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν άμεσα οτιδήποτε ζητηθεί από το πελατειακό κοινό.
  • Η ιδιαίτερη ενδοεπιχειρησιακή κουλτούρα επιτρέπει την εφαρμογή λύσεων και προτάσεων που προστατεύουν το περιβάλλον, προσφέροντας ποιότητα ζωής στους εργασιακούς χώρους
Η περιβαλλοντική ευθύνη περιλαμβάνει ιδιαίτερες ενέργειες, όπως την πλήρη ακολουθία των περιβαλλοντικών θεσμών και την συνεχή παρακίνηση και επιμόρφωση του προσωπικού για όλες τις νέες μεθόδους.
http://www.cowa.gr/images/banners/dynamiko2.jpg

  • Ο ανθρώπινος παράγοντας στο facility management είναι επίσης πολύ σημαντικός για την επίτευξη των στόχων. Ο σεβασμός στον πελάτη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος σε όλες τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες.
Τι θα βρείτε στις υπηρεσίες;
  1. Καθαρισμοί και απολυμάνσεις
  2. Διαχείριση απορριμμάτων
  3. Κηπουρική
  4. Ηλεκτρολογικά και υδραυλικά

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: cowa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια