Βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Super League και τον άφησε με μόλις 1 βαθμό.
Ο ΠΑΟΚ άρχισε με τον χειρότερο τρόπο τον αγώνα, αφού μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Μανιάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν εξ αρχής σε θέση οδηγού και έβαλαν δύσκολα στον Δικέφαλο.
Oι φιλοξενούμενοι, που στο αμέσως επόμενο λεπτό διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Μπέριου, προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν τις ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχαν την ισοφάριση. Αντίθετα, στο 51ο λεπτό βρέθηκαν πίσω με 2-0 μετά από αυτογκόλ του Σάμπο.
Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΟΚ, έχασε με 10 παίκτες τον Ζάιρο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 75' ο Τσάβες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Βίτορ στις καθυστερήσεις.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Ακόστα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Ίλιτς (70’ Γιάκος), Τσάβες (85’ Σαπαλίδης), Μανιάς (79’ Φερφελής).
ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντίνιδης, Μίγκελ Βίτορ, Τζιόλης, Ρικάρντο Κόστα, Λέοβατς, Σάμπο (58’ Ροντρίγκες), Κάτσε, Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (69’ Μυστακίδης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια