Τι συμφώνησαν Μεϊμαράκης – Τζιτζικώστας – Όλος ο διάλογος

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία αποφάσισε τον τελικό κατάλογο υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος.
Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, η ΚΕΦΕ θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη στις 18:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων των υποψηφίων.
Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα δύο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα, είχαν τον εξής διάλογο:
Απ. Τζιτζικώστας: «Βαγγέλη, καλησπέρα. Πολύ καλή η πρότασή σου για να συζητήσουμε όλοι μαζί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Είναι πράγματι πολύ κρίσιμη η κατάσταση και πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί τις συνέπειες του Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι στη διάθεσή σου ακόμα και σήμερα το βράδυ να έρθω στη διευρυμένη σύσκεψη, ή αύριο, ή όποτε μου πεις για ΚΟ.
Σήμερα, κλείσαμε στόματα σε όσους αμφισβητούν την ενότητα της ΝΔ.»
Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Απόστολε, σε ευχαριστώ. Έτσι πρέπει να πάμε. Θα σε ενημερώσω ανάλογα και με τις εξελίξεις για την ΚΟ.»
tribune.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια