Ο βασικός εξοπλισμός για να ανοίξετε την δική σας καφετέρια!

Ο καφές αποτελεί αγαπημένη συνήθεια της καθημερινότητας των Ελλήνων και για αυτό το λόγο παρατηρούμε ότι παρά την οικονομική κρίση ολοένα και περισσότερες καφετέριες ανοίγουν! Αυτό βέβαια που κάνει μια καφετέρια ξεχωριστή είναι φυσικά ο καφές που προσφέρει στους πελάτες της και η εξυπηρέτηση του προσωπικού. Αν είστε και εσείς έτοιμοι να ανοίξετε την δική σας καφετέρια και έχετε βρεί το ιδανικό προσωπικό, ωστόσο δεν έχετε βρει τον κατάλληλο εξοπλισμό, εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν πολύ στις επιλογές σας.
Αρχικά αυτό που χρειάζεστε σίγουρα είναι μια μηχανή espresso. Η μηχανή espresso είναι το βασικό σας εργαλείο που όταν το χρησιμοποιείτε σωστά μπορείτε να παρασκευάζετε πολλά και διαφορετικά ροφήματα καφέ ώστε να ανταποκρίνεστε στις επιθυμίες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη. Όσο καλό καφέ και αν φτιάχνετε όμως, επειδή η εικόνα είναι αυτή που μετράει πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στα σερβίτσια που θα επιλέξετε για να σερβίρετε τον καφέ σας. Πολλές μεγάλες καφετέριες μάλιστα η οποίες εξελίσσονται σε franchise δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά σερβίτσια, τα οποία είναι αναγνωρίσιμα και επιλέξιμα από τους πελάτες. Βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό καφετέριας μόνο στην Art Et Lumiere
Τι θα χρειαστείτε σίγουρα για να σερβίρετε τον καφέ:
  • Κούπες και φλυτζάνια.
  • Γαλατιέρες και ζαχαριέρες.
  • Δίσκους σερβιρίσματος.
  • Μπολ.
  • Μπισκοτιέρες.
  • Ντυπάκια.
  • Κανάτες.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που καθορίζει την επιτυχία της καφετέριάς σας είναι τα έπιπλα που θα επιλέξετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Αναλυτικότερα, πρέπει να επιλέξετε αναπαυτικά καθίσματα ή μοντέρνα stand αν το στιλ της καφετέριάς σας είναι πιο industrial. Σε κάθε περίπτωση όποιο και αν είναι το διακοσμητικό στιλ που θα επιλέξετε για την καφετέριά σας, εκείνο το διακοσμητικό στοιχείο που σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε είναι τα φαναράκια.

Τα φαναράκια, όχι μόνο προσδίδουν ένα ρομαντικό ύφος στην όλη διακόσμηση του χώρου σας αλλά ταυτόχρονα έχουν και λειτουργικό σκοπό, καθώς στην περίπτωση μιας διακοπής ρεύματος θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να σταματήσει η λειτουργία της καφετέριάς σας. Μια μεγάλη ποικιλία από φαναράκια περιμένει να γίνει δική σας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια