Πώς να επιλέξετε ριχτάρια σαλονιού και μαξιλάρια καναπέ για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Το σαλόνι είναι πράγματι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού και η σωστή διακόσμησή του είναι το Α και το Ω για μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Τα ριχτάρια σαλονιού είναι εξαιρετικά απαραίτητα καθώς «προστατεύουν» τον καναπέ σας από ανεπιθύμητους λεκέδες, ενώ ταυτόχρονα συνθέτουν μια πιο άνετη και cozy ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα τα μαξιλάρια καναπέ είναι εξίσου απαραίτητα όταν αναφερόμαστε στην διακόσμηση του σαλονιού όχι μόνο λόγω του διακοσμητικού τους χαρακτήρα, αλλά και επειδή παρέχουν άνεση και στήριξη στην μέση σας, καθώς εσείς απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία και χαλαρώνετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Γίνεται λόγος για δύο διακοσμητικά «κλειδιά» τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν όλο το σαλόνι σας!


Αρχικά, αν θέλετε να «ντύσετε» τον καναπέ σας με ριχτάρια σαλονιού, μια must διακοσμητική τάση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επενδύσετε σε χρωματικές αντιθέσεις, όπως αυτή του γκρι με το μπορντό. Επισημαίνεται ότι τα ριχτάρια σαλονιού δεν χρειάζεται να είναι ίδιο χρώμα με τον καναπέ σας, όπως υπογραμμίζουν και διάσημοι διακοσμητές. Το μπορντό είναι ένα ζεστό και το γκρι ένα ψυχρό χρώμα τα οποία όταν συνδυάζονται συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, αναβαθμίζοντας την διακόσμηση του σαλονιού σας. Βρείτε τα δικά σας ριχτάρια σαλονιού εδώ
Έπειτα, αναφορικά με τα μαξιλάρια που θα επιλέξετε για τον καναπέ σας πρέπει κατά την διάρκεια της επιλογής σας να θυμάστε και να τηρήσετε ένα βασικό κανόνα: «όσο πιο άνετα, τόσο το καλύτερο». Η άνεση είναι αυτή που θέλετε να απολαμβάνετε περισσότερο όταν χαλαρώνετε στον καναπέ σας, οπότε ένα μαξιλάρι καναπέ που θα προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα της σπονδυλικής σας στήλης, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. Δείτε τη μεγάλη συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ σε μαξιλάρια καναπέ, κάνοντας κλικ εδώ
Σε κάθε περίπτωση η επιλογή της κατάλληλης μαξιλαροθήκης για τα μαξιλάρια του καναπέ σας προϋποθέτει συνδυασμό ή αντίθεση με τα χρώματα του καναπέ και με τα ριχτάρια με τα οποία τον έχετε «στολίσει».  Το γκρι και το μπεζ της άμμου είναι δύο χρώματα τα οποία προτιμώνται συχνά στα μαξιλάρια καναπέ καθώς ταιριάζουν με τα περισσότερα χρώματα.
Αν τέλος είστε υπέρμαχοι του πιο παραδοσιακού στιλ και δεν σας αρέσουν οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορείτε να επενδύσετε σε ένα σετ που περιλαμβάνει τόσο τα ριχτάρια για τον καναπέ, όσο και τα μαξιλάρια επιτυγχάνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια