Σαλόνια και κρεβατοκάμαρες από την εταιρεία Goumas

Ο χώρος του σπιτιού είναι για τον καθένα ξεχωριστά το προσωπικό του καταφύγιο. Είναι φυσικό λοιπόν στην διαμόρφωσή του να είστε από τους πιο αυστηρούς κριτές!
Η εταιρεία Γκούμας στην Θεσσαλονίκη σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Έπιπλα που εστιάζουν στην ποιότητα και παίρνουν άριστα με την πρώτη ματιά. Δείτε μερικά από τα επιλεγμένα κομμάτια για την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι.
For sleep
Οι κρεβατοκάμαρες του είδους της προσφέρουν άνεση και αισθητική στον prive χώρο σας. Αποτελούνται από μεγάλο προσκέφαλο και τα χρώματά τους είναι ανοιχτά, φωτίζοντας με θετικό feng shui το δωμάτιό σας. Δείτε εδώ κρεβατοκάμαρες στη Θεσσαλονίκη που ξεχωρίζουν για τον συνδυασμό ποιότητας – αισθητικής – κόστους!


Μία από τις πιο αριστοκρατικές επιλογές! Τα τελειώματά της και η γραμμή της παραπέμπει στην βικτωριανή εποχή. Σε όσους αρέσει ο όγκος και η στιβαρότητα στο δωμάτιο είναι μία πολύ καλή επιλογή.
Minimal και βολική! Η υπεροχή του ξύλου είναι σίγουρα μία από τις πιο κλασικές επιλογές που ταιριάζει στους περισσότερους χώρους.
For relax
Σαλόνια γωνιακά που χαρίζουν την απόλυτη άνεση στο καθιστικό σας. Επιτρέπουν σε ένα μεγάλο μέρος τους να ανοίγουν σε κρεβάτι και να ξανακλείνουν για να μπορούν να υποδεχτούν τους καλεσμένους σας.
Για περισσότερα σχέδια σε σαλόνια, κάντε κλικ και πάρτε ιδέες για να φτιάξετε το ιδανικό σπίτι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια