Τζιτζικώστας: Κατηφόρα από το 2004

Αιχμές κατά των πρώην Πρωθυπουργών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, άφησε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας σημειώνοντας (Μέγκα) πως «από το 2004 το κόμμα έχει πάρει την κατηφόρα».
«Από το 2004 έχουμε χάσει πάνω από 2 εκατ. ψηφοφόρους. Όταν η ΝΔ κλήθηκε να κυβερνήσει δεν εφάρμοσε την ιδεολογία της στο βαθμό που έπρεπε. Οι κυβερνήσεις της ΝΔ δεν εφάρμοσαν την ιδεολογία μας. Το ζητούμενο δεν είναι αν πάλιωσε το κόμμα αλλά αν πάλιωσε η νοοτροπία της. Είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση» πρόσθεσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Τζιτζικώστας, που επενδύει στη γραμμή διαφοροποίησης από το παρελθόν, έστρεψε τα βέλη του και προς την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίο πιθανότατα θα διεκδικήσουν την είσοδο στο β' γύρο της εκλογικής διαδικασίας: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον συμφέρει η επικράτηση του κ. Μεϊμαράκη. Όταν ψάχνεις έναν αντίπαλο θες έναν εύκολο αντίπαλο, έχει δώσει εξετάσεις κι έχει χάσει... Δεν μπορεί να δώσει την προοπτική που χρειάζεται η παράταξη».
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια