Βιάζεται ο "Τζίτζι"...

Στην διεξαγωγή της εσωκομματικής εκλογής όσο το δυνατόν συντομότερα, ακόμη και στις 13 Δεκεμβρίου, επιμένει ο Τζιτζικώστας, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από...
την εσωκομματική αντιπαράθεση στη ΝΔ.
Η πλευρά του Τζιτζικώστα θεωρεί ότι τεχνικά είναι δυνατή η διεξαγωγή των εκλογών σύντομα, αφού η βάση δεδομένων, που είναι το σύνολο των ψηφοφόρων, υπάρχει στο υπουργείο Εσωτερικών. Και αφήνει δε ερωτήματα για το αν υπάρχει άλλου είδους σκοπιμότητα που προκαλεί τις καθυστερήσεις, όχι μόνο εσωκομματική, αλλά και πολιτική που σχετίζεται με τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καθώς η κρίση στο κυβερνών κόμμα με αφορμή το ασφαλιστικό είναι ορατή, εάν η εκλογή αργήσει τότε ίσως τεθεί θέμα ευρείας κυβερνητικής συνεργασίας, πριν αναδειχθεί νέος αρχηγός. Γι αυτό άλλωστε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, ζήτησε να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι δεν θα υπάρξει συγκυβέρνηση κάτι που αντέκρουσε η κυρία Μπακογιάννη με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί ο επόμενος αρχηγός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια